12 de maig del 2012

Una dona ferida lleu per l'esfondrament d'una casa en obres a Móra la Nova

Un bloc de pisos s'ha esfondrat parcialment aquest dissabte al migdia a Móra la Nova. Els Bombers de la Generalitat han estat alertats cap a tres quarts d'una d'un esfondrament al carrer Major, número 8. Es tracta d'un bloc amb una façana de deu metres que consta de planta baixa i tres plantes, amb dos pisos per planta, on s'estaven realitzant tasques de reforma a la teulada. A causa de la massa d'obra acumulada, s'ha esfondrat parcialment el sostre i l'últim pis de l'immoble. Només es tenia constància que hi hagués un inquilí a la segona planta i, tot i la confusió dels primers moments, aquesta persona s'ha localitzat sana i estalvia a fora de l'habitatge. No obstant, una altra veïna ha hagut de ser evacuada a l'Hospital Comarcal Móra d'Ebre, amb contusions lleus al cap i una ferida al peu.

Com a mesura preventiva, s'han desallotjat els edificis adjacents, encara que només hi havia una parella a l'interior de l'immoble situat al número 6 del carrer Major. Els Bombers de la Generalitat han mobilitzat sis dotacions per fer les tasques de revisió de la part afectada del bloc i descartar més afectacions personals. Juntament amb els tècnics municipals, han revisat l'estructura de l'edifici per valorar la seua habitabilitat i s'ha decidit apuntalar els elements estructurals que s'han vist afectats i sanejar part de l'envà pluvial. En el dispositiu d'actuació també hi han intervingut efectius dels serveis sanitaris i dels Mossos d'Esquadra, així com efectius de la Policia Local.

Imatge Google Maps

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta