16 de juny del 2012

Alejandro Fernández (PP): 'Podem aconseguir les alcaldies dels principals municipis de Tarragona'

Alejandro Fernández continuarà com a president provincial del Partit Popular a Tarragona per segon mandat consecutiu. Els compromissaris del Camp de Tarragona i l'Ebre han avalat, amb el 98% dels vots, la seua candidatura -l'única que s'havia presentat- en l'11è congrés del PP de Tarragona que se celebra aquest divendres i dissabte a la Fira de Reus. Durant el seu discurs, el líder dels populars tarragonins s'ha marcat el repte de continuar amb els bons resultats obtinguts en els últims comicis i ampliar-los a les comarques interiors de la demarcació. "Junts enderrocarem els nostres propis murs, podem ser un projecte guanyador i vèncer a les poblacions més importants", ha exclamat.

De fet, Fernández ha deixat clar que el projecte de partit per als propers anys serà un “projecte guanyador”, el qual estarà capacitat per “aconseguir les alcaldies dels principals municipis de Tarragona”. El líder dels Populars ha centrat el seu discurs en el gran creixement que ha tingut el partit durant els darrers anys, recordant que Tarragona ha estat la província on el Partit Popular “ha obtingut els millors resultats amb molta diferencia, i on més s’ha crescut” sense oblidar que “estem en plànol d’igualtat amb altres partits, però volem més, no ens conformem amb el que tenim”. “Ens hem convertit en un projecte guanyador, un projecte que controla l’agenda mediàtica, que governa bé allà on li toca fer-ho, el que té les seves aliances i que no està al servei polític d’altres partits”, ha assegurat, afegint que també és un partit amb “una organització sòlida i que té una presència territorial homogènia”. Segons Fernández, el PP ha de superar el fatalisme: "Hem de dir als nostres rivals que es pensen que ens enfonsarem, que s’enfonsaran ells. Podem fer un projecte polític guanyador”, ha dit el president del PP de Tarragona. Per últim Alejandro ha recordat que “mai hem d’oblidar que la nostra base és Tarragona, i aquest ha de ser el nostre element identificatiu: Som els únics que hem defensat tota la província, sense localismes absurds”, insistint que “Catalunya no necessita projecte de construcció nacional perquè la única nació és Espanya”.

Imatge PP de Tarragona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta