16 de juny del 2012

Joan Bertomeu: 'El pla de conca de l'Ebre tindrà el mateix tractament que la resta de plans de conca d'Espanya'

El diputat deltebrenc al Congrés dels Diputats per Tarragona, Joan Bertomeu, i els diputats al Parlament Rafael Luna, Jordi Roca i Alícia Alegret, han estat els encarregats de dur a terme les diferents comunicacions exposades durant l’11è Congrés Provincial del Partit Popular, que se celebra. Joan Bertomeu, líder ebrenc del PP provincial, s’ha centrat en política agrícola, tot remarcant que el titular del ministeri d’Agricultura i Medi Ambient, Miguel Arias Cañete, “és un polític eficient que recupera el temps perdut pels governs socialistes”. Així, Bertomeu ha explicat que, “en matèria de política pesquera, el govern treballa en defensa de la pesca artesana”. També ha avançat que el PP es posiciona en contra de les retallades que volen implantar des de Brussel·les en la nova Política Agrícola Comuna (PAC) que s’està negociant pel període 2013-2020. Bertomeu ha recordat que “el mateix tractament que es donarà al pla de conca de l’Ebre es donarà a la resta de plans de conca de tota Espanya”. A més a més, recorda que la proposta de cabal ecològic de la Confederació Hidrogràfica de l'Ebre (CHE) s’ha treballat amb 1.700 aportacions, fetes per les nou comunitats autònomes per on passa l’Ebre i els seus municipis.

Per la seua banda, el diputat al Parlament Rafael Luna, en la seua comunicació sobre noves oportunitats, ha parlat sobre treball, comerç i turisme. Luna ha recordat que “en l'àmbit del treball vam arribar a un acord amb CiU per tal d'incloure en els Pressupostos de la Generalitat la reforma del Servei d'Ocupació de Catalunya, per tal que la iniciativa privada tingui un paper rellevant”. En aquest mateix sentit, el diputat ha explicat que “tenim molt embastada la Llei d'Emprenedoria, una llei proposada i feta per nosaltres, per tal de beneficiar a la petita i mitjana empresa”. Luna ha assenyalat que “el comerç de proximitat suposa 30.000 llocs de treball a Tarragona i més de 600.000 a tota Catalunya i per això ha de formar part del paisatge dels municipis”. Per últim, ha mostrat la voluntat d'acabar amb les sancions als comerços i establiments que no retolen en castellà, “perquè volem que cadascú pugui fer-ho com vulgui”. Un altre dels àmbits on ha incidit ha estat el turisme, “un sector molt important per la província, amb un augment destacat a les Terres de l'Ebre i les comarques interiors”.

Jordi Roca, diputat al Parlament, ha assegurat durant el seu comunicat sobre societat del benestar que “el pas cap el socialisme que s’ha donat moltes vegades a Europa ha portat sempre la destrucció de la classe mitjana”. Segons Roca, “l’equilibri social s’ha trencat per culpa del socialisme amb les seves fòbies, condenant a molts a l’atur, deixant passar les classes mitjanes que cobraven 1.000 euros als que cobren 400 per no treballar” “Tot el que està passant es culpa del Partit Socialista”, ha continuat Roca. “El Zapaterisme va dir que érem a la Chamions League, que superaríem a França i que teníem el millor sistema financer del món; era mentida, ens han mentit durant vuit anys”, ha explicat. “Ara el canvi els ha portat a l’altre extrem, i el govern de Rajoy ho fa tot molt malament, però el que hem fet és injectar 35.000 milions d’euros per pagar proveïdors”, ha insistit.

Finalment, la diputada al Parlament, Alícia Alegret, ha centrat el seu comunicat en les polítiques municipals, tot destacant que “la majoria d’ajuntaments es troben arruïnats gràcies al Partido Socialista Obrero Español; això és així i no per que ho intentin ocultar serà menys cert”, insistint que “ara ens intenten donar lliçons de bon govern”. Alegret ha explicat que els principals punts de gestió municipal del Partit Popular han de ser l’eficiència i la austeritat de l’administració, convertint-la en una eina útil per al desenvolupament polític i social; practicar polítiques de proximitat, explicant i parlant clarament sobre els problemes i les seues solucions; i sobretot la reactivació econòmica i la creació d’ocupació. En aquest sentit, Alegret ha recordat que “el model socialista no ha estat l’adient”, i que “no ha de ser l’administració l'única encarregada de crear ocupació, sinó que han de ser les PIMES”.

Imatge PP de Tarragona

1 comentari:

  1. Per dir això, Juanito, millor que continuessis mut com has estat des de que vareu guanyar les eleccions.
    Precisament aquí plora la criatura, per voler el mateix tracte que la resta. Altra vegada " Café para todos " .
    Tu sabràs si és així com millor defenses el Delta. Ara, ja saps com les gasten al teu poble, mano.
    Però clar, ja ho diu el cartell del faristol " Compromesos amb Tarragona ".

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta