8 de juny del 2012

Catalunya, m'agrada compartir #terresdelebre



Els flamencs del Delta, l'interior del celler modernista del Pinell de Brai, el llagut turístic Lo Sirgador i el castell de la Suda de Tortosa són algunes de les imatges de les Terres de l'Ebre que es poden reconèixer en l'anunci que l'Agència de Turisme de Catalunya i la Generalitat han enregistrat en el marc de la campanya de promoció CatalunyaExperience i de Catalunya, m'agrada compartir. De fet, l'anunci és un viodeoclip amb la cantant Beth, que interpreta la cançó T'espero. És a dir, T'espero a Catalunya.

La Generalitat de Catalunya ha apostat per una campanya que prioritza l'originalitat i la creativitat per tal de rendibilitzar al màxim la inversió amb el menor cost possible. Aquest estiu, l'objectiu principal que persegueix la Generalitat amb aquesta campanya és reforçar els mercats de proximitat català, el de la resta d'Espanya i, a escala internacional, l'europeu. La campanya es caracteritza per la voluntat de trobar la màxima col·laboració ciutadana -empreses, entitats, ciutadans catalans i turistes- en la difusió dels atractius turístics de Catalunya. La campanya té com a epicentre internet i l'entorn 2.0, de les xarxes socials. El bloc de campanya i les xarxes socials són els elements centrals a partir dels quals s'articulen la resta d'accions, convertint-se en plataformes de promoció i sobretot canals de participació i d'interacció en temps real amb el públic, a través d'accions promocionals, concursos i sorteigs. Una de les novetats destacades és la creació de la figura dels "ambaixadors sobre rodes de Catalunya", que ofereix la possibilitat d'incorporar les imatges de la campanya turística a tots els propietaris de tràilers, autobusos i autocars de transport que ho desitgin i que poden convertir-los en elements de publicitat rodant de Catalunya de manera gratuïta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta