19 de juny del 2012

El PSC d'Amposta reclama a l'alcalde que renuncie a la presidència del Consorci de Salut i Social de Catalunya

El portaveu del grup municipal del PSC d'Amposta, Antoni Espanya, ha demanat aquest dimarts la dimissió de l'alcalde de la població, el convergent Manel Ferré, com a president del Consorci de Salut i Social de Catalunya. Segons Espanya, en un moment de dificultat com l'actual, els ampostins i ampostines han de tenir al seu alcalde al capdavant del govern i de l'Ajuntament, dedicat al cent per cent. “No s'hi va a evadir-se mitja setmana a Barcelona quan la crisi està afectant tantes famílies de la nostra ciutat”, ha lamentat el portaveu del PSC. “Amposta es mereix tota l'atenció en moments tant excepcionals com aquest. Per tant, li demanem que triï entre fer d'alcalde de la ciutat d'Amposta, que és per allò que la gent l'ha votat, o de gestor de la Sanitat, feina molt lloable però que l'obliga a estar fora diversos dies de la setmana”, ha conclòs Espanya.

Imatge PSC Terres de l'Ebre

1 comentari:

  1. Doblement immoral. Perquè ocupa el temps i aquest el detrau de la seva tasca principal i perquè el cobrament doble, quan hi ha que no poden menjar, ni poden pagar la hipoteca, etc.
    És possible que no hi hagi incompatibilitat entre aquests dos càrrecs?
    Francesc

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta