19 de juny del 2012

Demanen 14 anys de presó per l'apunyalment mortal d'Amposta

La fiscalia demanarà 14 anys de presó per al matrimoni imputat per la mort a ganivetades de l'exparella de la seua filla a Amposta, al setembre del 2011. El cas serà jutjat per un jurat popular a Tarragona. Així ho han confirmat a Canal 21 Ebre els advocats de la família de la víctima, Albert Ferrer, que només tenia 21 anys en el moment dels fets. Uns fets que es remunten al 15 de setembre de l'any passat, quan el jove va ser assassinat pels pares de la seua exparella després d’una discussió que va començar al bar La Saleta d’Amposta. Els imputats són el pare de la noia, un home de 45 anys, i la seua dona i mare de la jove, de 48 anys, com a presumpta còmplice de l’apunyalament mortal. A banda, a principis de l'octubre del 2011, els Mossos d’Esquadra també van detenir a Manresa un menor d’edat, germà de la noia, qui també estaria implicat en els fets.

 De fet, aquest mateix dilluns també ha quedat fixada la sol·licitud de pena que tant la fiscalia com els advocats de la família de la víctima, el despatx tortosí Fornós Advocats, reclamen per al menor presumptament implicat en els fets. Així, tant el fiscal com els advocats de la família de la víctima han sol·licitat cinc anys d'internament i tres anys de llibertat vigilada. Segons l'advocat Enric Fornós, el menor ha reconegut la seua participació en els fets, tot i que la defensa va al·legar que patia un transtorn mental transitori. D'altra banda, en l'autòpsia no es van evidenciar proves de lluita, i ha quedat demostrat que el jove Albert Ferrer va rebre un total de vuit ganivetades, quatre de les quals van ser mortals de necessitat, ja que van afectar òrgans vitals.

Al desembre de l'any passat, la defensa dels imputats ja va sol·licitar l’exculpació dels presumptes assassins, tot al·legant que la mort es va produir accidentalment, com a fruit de la discussió. Però ara el jutge va denegar aquesta petició, i els pares de la noia han passat tot aquest temps a la presó.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta