18 de juny del 2012

El resultat de les eleccions de Grècia beneficia Espanya? #PrimeraColumna



En el programa d'aquest dilluns de Primera Columna, hem volgut preguntar els espectadors de Canal 21 Ebre si pensen que la victòria dels conservadors de Nova Democràcia suposa un baló d’oxigen per al govern espanyol de Mariano Rajoy. Andonis Samaras, el dirigent de Nova Democracia, es va proclamar guanyador de les eleccions gregues i va fer una crida a les forces europeistes, per formar un govern salvament nacional. De fet, el partit d’esquerra radical Syriza ja ha rebutjat participar en un govern amb Nova Democràcia, i és per això que tot apunta que els socialistes del Pasok donaran suport als conservador de Samaras. Per la seua banda, el socialista Evangelos Venzelos ha afirmat que si es vol una Grècia dins de l’euro, el nou govern hauria de formar-se aquest mateix dilluns. I tot indica que una Grècia amb un govern de salvament nacional, format pels conservadors de Nova Democràcia i els socialistes del Pasok, calmarà els mercats financers internacionals i de retruc això podria beneficiar Espanya. De fet, Rajoy ja ha dit des de Mèxic que els resultats de Grècia són una bona notícia per a Europa i per a l’euro, i també per a Espanya. Per tant, aquesta és la pregunta del dia. El resultat de les eleccions de Grècia beneficia Espanya?

2 comentaris:

  1. Europa ha d’avançar cap una unió fiscal i bancària si se’n vol sortir d’esta. El dia 28, a la cimera del G-20 s’han de firmar els acords necessaris en aquesta direcció. Si no es fa, el futur d’Europa estarà en mans de mercats i especuladors.

    ResponElimina
  2. Je, je, jo que em pensava que ja estava en mans d'especuladors i mercats financers!!!
    O el primer "Mercat Comú" no va començar amb aquesta base???
    Sara Carbonero, Rajoy, felicitats!!!!!!
    Es nota que els hi agrada l'esquí-extrem!!!!
    En lo senzill que hagués sigut deixar caure Bankia!!!!
    Precipici més, precipici menys......
    L'únic que tenim davant son els precipicis...
    Ja no se si invertir en dolars o en café i tabac. Tu que em recomanes Gutijaume????
    Em llanço al NASDAC i compro accions d'FB?
    O acumulo queviures per al "corralito"?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta