17 de juny del 2012

Gervasi Aspa: 'Només una Catalunya independent podrà salvaguardar l'Ebre'


El president de la Federació de l'Ebre, Gervasi Aspa, ha assegurat aquest diumenge que només en una Catalunya independent es podrà "salvaguardar el cabal ambiental que necessita el riu i el Delta per sobreviure", i s'evitarà que "l'Ebre català sigui espoliat com apunta el nou Pla de Conca". Aspa, que ha fet aquestes declaracions durant la segona bicicletada en defensa de l'Ebre, entre el pont Lo Passador i la desembocadura del riu, ha denunciat que "això continuarà igual mentre no convertim Catalunya en un estat prop capaç de negociar de tu a tu el cabal amb un altre Estat, emparats per a normativa internacional i la Directiva Marc d'Aigües".

Per la seua banda, el diputat d'ERC Sergi de los Rios ha lamentat l'actitud del govern català, la qual ha qualificat de "certa passivitat", i ha demanat "posar i activar tots els recursos jurídics i tècnics per aturar la proposta inexplicable de cabal ambiental que ens vol imposar la CHE amb el suport del govern espanyol". Per Ríos, el Govern ha de passar "de les paraules als fets", i "implicar-se en la defensa de l'Ebre".

La Federació de l'Ebre d'ERC ha celebrat aquest diumenge la seua segona Bicicletada en Defensa de l'Ebre, després de celebrar la primera el passat 4 de març entre Benifallet i Tortosa. En aquesta ocasió, s'ha celebrat a Deltebre i finalment hi han participat 100 persones, entre les quals hi havia l'alcalde del municipi i també el de Roquetes, Paco Gas, a més de regidors de la Ràpita, Cordera d'Ebre, la Fatarella, Tortosa, Roquetes i Deltebre. A més, també hi era el secretari general adjunt d'ERC, el rapitnc Lluís Salvadó, i el diputat tarragoní Sergi de los Ríos.

Imatge ERC Terres de l'Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta