5 de juny del 2012

Jordi Gas, portaveu dels afectats: 'Les pèrdues de la cooperativa de l'Aldea serien de més d’1,5 milions el 2011'



El portaveu dels afectats per la fallida de la secció de crèdit de la cooperativa de l’Aldea, Jordi Gas, ha valorat aquest dimarts la situació que travessa l’entitat, després que l’assemblea de dilluns decidís ajornar el relleu de la junta rectora fins que estiga acabada l’auditoria dels comptes del 2011. Un retard que, en part, ha estat provocat perquè l’administrador concursal ha optat per rellevar l’empresa que estava realitzant l’auditoria, a causa d’un defecte formal en el procediment, ja que la cooperativa havia presentat una querella en contra dels mateixos auditors. Durant una entrevista a l’informatiu matinal de Canal 21 Ebre, Gas ha assenyalat que els impositors no podien assumir la gestió de la junta rectora actual, i que per això era fonamental aprovar abans els comptes del 2011. De fet, el mateix Gas ha de ser el nou president de la cooperativa agrícola de l’Aldea, després que en el termini d’un mes es puga presentar l’auditoria, aprovar els comptes del 2011 i convocar una altra assemblea.

De fet, Gas ha remarcat que el dèficit de la cooperativa durant el 2011 podria superar el milió i mig d’euros, quan les auditories contractades per l’actual junta parlaven de guanys en els exercicis anteriors.

Per tot plegat, Gas ha agraït els actuals gestors de la cooperativa que dilluns a la nit no renunciessin a les seues responsabilitats, ja que haurien provocat un buit de poder tot i que oficialment haguessin estat prorrogats en els càrrecs. Segons el portaveu dels impositors afectats, aquest escenari hauria agreujat la crisi de la cooperativa.

En la mateixa entrevista, Gas ha afirmat que els impositors acceptarien amb normalitat que durant aquest període es presentés una altra candidatura per dirigir el futur de la cooperativa. D’altra banda, el portaveu dels afectats s’ha mostrat molt sorprès per la decisió judicial d’embargar els béns de l’exgerent de la cooperativa, Daniel Ferré. Finalment, Gas també ha afirmat que els afectats veuen bé les protestes i les mobilitzacions per reclamar solucions i el desbloqueig dels comptes retinguts per la cooperativa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta