5 de juny del 2012

L’exposició fotogràfica de la Mercè torna a Tortosa el 9 de juny

L’exposició La Mercè. Una història en imatges es podrà veure novament a Tortosa, el proper dissabte 9 de juny. Així, des de les 16.00 fins a les 19.00 hores podrà visitar-se al vestíbul de l’escola de la Mercè. A més, durant el matí del mateix dissabte, la cafeteria del local de l’Associació d’Amics dels Castells i el Nucli Antic de Tortosa també l'acollirà, però en un altre format: una projecció en gran pantalla, que a més ampliarà fins a mig centenar les fotografies exhibides.

L’exposició és un recull de fotografies que s’ha compilat des del 2008 gràcies a les aportacions dels exalumnes de la Mercè, l’escola pública més antiga de Catalunya. Especialment, a través del bloc d'internet Som de la Mercè. Actualment, l’exposició estava agafant-se un període de descans després d’un periple de dos anys per diferents indrets de Tortosa i les Terres de l’Ebre. Però per unes hores tornarà a Tortosa, en el marc de l’ArtXiBarri 2012, la jornada cívica que organitzaper la Xarxa per la Convivència a Tortosa.  De fet, cal tenir en compte que els exalumnes de la Mercè organitzen cada any un petit acte comemmoratiu en una data propera al 7 de juny, l'aniversari de la creació de l'escola l’any 1848. Aquest costum va arrencar després que el 2008 se celebrés, en aquestes dates, una gran trobada d’antics alumnes a la qual van assistir més de 700 persones. Enguany, la coincidència de l’efemèride amb l’ArtXiBarri ha fet que el col·lectiu d’exalumnes de la Mercè optés per donar suport a aquesta convocatòria i integrar la seva activitat en el programa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta