26 de juny del 2012

Roquetes presenta el programa de festes, sense bous ni correfoc per la crisi

Roquetes va presentar divendres passat el programa oficial de les Festes Majors de Roquetes 2012, que enguany duraran del 28 de juny al 8 de juliol. La presentació va anar a càrrec del president del Patronat de Festes, Salvador Sales; del regidor de Festes, Sisco Ollé, i de Conrad Duran, editor del programa. Ollé va voler ressaltar que, tot i la reducció de gairebé un 50 per cent de la subvenció de festes, el Patronat ha dut a terme "una bona gestió" perquè es puguen continuar fent 10 dies de festes populars i tradicionals. I això, tot i que de manera excepcional enguany s'han hagut de suprimir actes tant concorreguts com els bous i el correfoc.

Aquesta situació econòmica també farà que alguns dels actes tradicionalment gratuïts, com les menjades populars i les actuacions de les orquestres entre setmana, passen a tenir unes entrades amb preus molt assequibles i populars per als que no tinguin l'abonament de festes. D'altra banda, enguany el pregoner de Roquetes sirà Xavier Grau i Sabaté, delegat Territorial de l'ONCE a Catalunya. L'Ofrena, en canvi, estarà presidida pel delegat del Govern a les Terres de l'Ebre Xavier Pallarès. D'altra banda, la bandera de la ciutat la portarà l'emissora municipal Antena Caro, per la commemoració del seu 25è aniversari. Finalment, la bandera del Patronat de Festes la portarà Albert Giné Cid, atleta roquetero amb una llarga trajectòria esportiva i solidària. L'artista local Ignasi Blanch ha volgut de manera desinteressada tornar a crear la portada del llibre de festes de Roquetes, que Conrad Duran edita des de fa 14 anys.

Imatge Ajuntament de Roquetes

1 comentari:

  1. Lo que no pot ser és que quan los republicans eren oposició tot s'havia de fer debades, i sinó era l'afany recaptatori del govern d'aquell moment el que ho impedia. Ara es veu que les coses no són així. totalment d'acord amb la supressió dels bous però, si es vol estalviar també es pot optar per fer un cap de setmana de festes. En catre o cinc dies sobra que la cosa no està per a festes.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta