29 de juny del 2012

Suport de l'Ajuntament de la Sénia als treballadors de Naturantaix



El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de la Sénia, Eduard Robert, ha garantit el suport del consistori al sector del moble d’aquesta població del Montsià, així com als treballadors de l’empresa Naturantaix. La plantilla ha anunciat que el proper 6 de juliol es manifestarà pels carrers de la Sénia en contra del tancament de la fàbrica de mobles, després que l’empresa haja presentat concurs de creditors i haja anunciat l’acomiadament de 86 treballadors. Els representants dels treballadors, que es van reunir el passat dimecres amb els directius, exigeixen que a més de cobrar els salaris i pagues encara pendents de mesos anteriors, l'empresa negocie indemnitzacions dignes, en el cas que finalment siga liquidada després dels sacrificis que ha fet la plantilla per reactivar-la. Robert ha remarcat que l’Ajuntament té clar que ha de donar suport als treballadors de Naturantaix i que lluitarà per la continuïtat de totes les empreses de la Sénia.

El primer tinent d’alcalde de la Sénia ha assenyalat que l’anunci del tancament de Naturantaix ha estat un cop molt dur per a la població, però ha assegurat que continuen treballant al costat de la Generalitat i del sector del moble per trobar solucions. Una sortida a la crisi que, segons el govern, passa per incrementar les exportacions. Robert ha afegit que l’Ajuntament sabrà escoltar els moblistes, i ha recordat que fa temps que reclamen un pla de reconversió i un pla renove com el que es va aprovar al País Basc.

D’altra banda, Robert ha volgut relativitzar la mala notícia que a priori suposa per a la Sénia l’arribada d’Ikea a la ciutat de Tarragona. De fet, el primer tinent d’alcalde de la Sénia ha recordat que encara hi ha moltes botigues de mobles obertes. Fins i tot en diumenge, després que la Sénia aconseguís la declaració de municipi turístic.

1 comentari:

  1. Si perô els representants de CiU i PP al Parlament no van acudir quan els membres del comite d'Empresa van anar al Parlament de Catalunya. Cal recordar que CiU és el partit del senyor Eduard

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta