28 de juliol del 2012

Amposta aconsegueix el segell de destinació turística esportiva

AMPOSTA (Montsià).- La ciutat d'Amposta serà a partir de la propera tardor el primer municipi de la demarcació de Tarragona qualificada amb el segell de destinació turística esportiva. L'alcalde de la capital del Montsià, Manel Ferré, ha anunciat que el segell es rebrà al mes de setembre per part de l'Agència Catalana de Turisme de la Generalitat, i s'ha mostrat satisfet en veure aconseguida una fita que la ciutat feia molt temps que reivindicava. "Tenim instal·lacions esportives de primer nivell i oferim la possibilitat que els esportistes que escullin la ciutat podran gaudir d'un turisme de qualitat", ha destacat.

Com ha explicat Ferré, el segell de destinació turística esportiva havia estat un projecte "llargament reivindicat" per al ciutat d'Amposta, i fins i tot s'esperava que s'hagués atorgat l'any 2011. Finalment, l'Agència Catalana de Turisme el lliurarà a la capital del Montsià el proper mes de setembre, convertint-la així en la primera població de la demarcació de Tarragona que el lluirà. "Se'ns reconeixia que tenim unes instal·lacions esportives de primer nivell però amb aquest segell millorarà", ha apuntat l'alcalde.

L'Agència Catalana de Turisme certifica amb aquesta distinció els municipis de Catalunya que disposen d'infraestructures i serveis d'alta qualitat per a la pràctica de l'esport. L'objectiu és promocionar i comercialitzar l'oferta turística catalana relacionada amb els esports entre un segment de la demanda molt concret, però d'alta qualitat: esportistes d'alta competició, turistes que centren les vacances en l'esport, turistes que practiquen l'activitat esportiva durant el temps d'esbarjo, o bé el públic visitant amant dels grans esdeveniment esportius. "Els esportistes que escullin la ciutat podran gaudir d'un turisme de qualitat", ha destacat l'alcalde d'Amposta.

Per aconseguir-lo ha calgut superar diferents baròmetres pel que fa a la qualitat de les instal·lacions esportives, les infraestructura, els dispositius esportius, i cal passar unes auditories de manera permanent. Els criteris establerts per la Direcció General de Turisme exigeixen ser el marc de disciplines esportives amb una alta representació internacional, potenciar modalitats esportives que es poden practicar en entorns naturals propis de Catalunya (rius, llacs, muntanyes, mar...), tenir la possibilitat d'acollir grans competicions internacionals, i oferir instal·lacions i serveis d'alta qualitat.

Via ACN
Imatge Generalitat de Catalunya

1 comentari:

  1. ?????
    De vegades no entenc res de res.
    Bé, si, que hi han mans que mouen i mans que s'estan una damunt de l'altra mirant piscines enderrocades i discursos al Senat.
    Per no dir d'altres que ni això.
    I no em queixo.
    Caminar encara és de bades i només cal tindre peus i cames que funcionen.
    Tant de bo!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta