10 de juliol del 2012

Pallarès confirma que la Generalitat refarà el projecte de l'edifici de les delegacions

Els veïns del carrer Montcada presenten 500 signatures contra l'aturada de les obres ·

El delegat de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, va confirmar ahir que el govern refarà de cap a peus el projecte de l’edifici de les delegacions, al carrer Montcada de Tortosa. Va ser durant una entrevista a Ràdio Ebre, de la Cadena Ser. En concret, Pallarès va dir que ja no caldrà construir un edifici per a 300 treballadors, sinó per a poc més de 200; que volen redimensionar el projecte, potser per reduir el pressupost a una tercera part, i també que algunes dependències podrien instal·lar-se al Palau Oliver de Boteller, actual seu dels serveis territorials de

I paral·lelament, gairebé al mateix temps, els veïns del carrer Montcada i de la resta del Centre-Nucli Històric de Tortosa van entregar ahir les prop de 500 signatures que han aconseguit recollir en contra de l'aturada de les obres de l’edifici de les delegacions. En el text de la recollida de firmes, adreçat a l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i a la regidora d’Urbanisme, Meritxell Roigé, els veïns manifesten el seu malestar per l’abandonament de les obres, tot recordant que durant els darrers anys han aguantat els inconvenients generats per les obres, com el mal estat de les voreres o el clavegueram, esperant la seua finalització i confiant amb la millora de les infraestructures del barri. Els veïns consideren que la paralització de les obres suposarà una catàstrofe per al nucli antic. En aquest punt, assenyalen que els preocupa que la zona siga ocupada per tot tipus de delinqüència, que la zona es degradi més del que ja està actualment, i que es malbarate la inversió feta fins ara en aquestes obres. A més, els veïns traslladaran aquest malestar a l’equip de govern en una reunió el proper 16 de juliol, al mateix Ajuntament de Tortosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta