21 d’agost del 2012

Èxit de la piscina d'estiu de l'EMD de Jesús


EMD DE JESÚS (Baix Ebre).- La piscina d’estiu de l’EMD de Jesús, inaugurada al juliol de l’any passat, és una de les més concorregudes del territori en aquests dies d’onada de calor. De fet, la piscina era una antiga reivindicació dels veïns del poble, que l’EMD va fer realitat l’any 2011 després d’una inversió d’un milió d’euros. A més, la seua posada en funcionament ha coincidit amb el tancament de la piscina d’estiu de Tortosa a causa de les obres del nou complex d’aigües a l’estadi municipal, i això ha fet que molts tortosins s’hi desplacen fins a Jesús, per poder prendre el bany durant aquests dies de forta calor. A banda de la piscina d’estiu, la zona esportiva inclou una piscina infantil, a més d’una zona de vestidors i un bar-cafeteria. A més, cal recordar que la zona esportiva de Jesús s’ha ampliat aquest estiu amb la construcció de tres pistes de pàdel, i que el complex esportiu ha de créixer al setembre amb el trasllat del gimnàs municipal.

3 comentaris:

  1. Una per a la reflexió Gustau : Vols dir que no seria més correcte referir-se a Jesús prescindint de l'afegit EMD ? ( " èxit de la piscina d'estiu de Jesús " ) No és perquè no ho sigui una EMD, evidentment que ho és/som. El que no trobo lògic és haver de referir-se a una població anteposant el nom que ampra com a formula jurídica per definir-se administrativament. Fent la comparació, cerc que no seria lògic ( i no només perquè no existeix ) referir-se a la piscina d'estiu de Tortosa, com " la piscina d'estiu de l'Ajuntament de Tortosa " .
    Una altra cosa, esta m'ha fet gràcia: "molts tortosins s’hi desplacen fins a Jesús" i molts catalans venen al Delta.....

    ResponElimina
  2. ... I molts tortosins es desplaçarien a altres piscines del municipi (dis-li la del Reguers, per exemple), però vès que no la trobis tancada per que no hi ha socorrista, malgrat la plantilla de monitors que calen per tantes hores de curset a la coberta tortosina. Sense abundar en el famós incompiuto tortosí de la piscina de 50 metres.

    ResponElimina
  3. Me sembla encertadíssim lo comentari de Ximo. Tot just al llegir l'article he pensat lo mateix referent a dir o escriure EMD de Jesús. Tota la vida al territori som coneguts com Jesús siguem pedania, raval o EMD. Sempre hem tingut sentiment de "poble"

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta