25 de setembre del 2012

Roigé afirma que les eleccions del 25-N són 'la porta per a la llibertat' de Catalunya


TORTOSA (Baix Ebre).- La diputada tortosina de CiU, Meritxell Roigé, ha fet una primera valoració de la convocatòria d'eleccions anticipades, a través del seu compte a Twitter. Segons Roigé, els comicis catalans que el president Artur Mas ha avançat per al proper 25 de novembre són "unes eleccions que són la porta per a la llibertat del País". En la mateixa piulada, la diputada de CiU ha afirmat que ara "toca treballar", en el sentit que cal posar en marxa la maquinària electoral de la federació nacionalista, ja que només falten dos mesos per a les eleccions del 25-N.

En la mateixa línia, en un altre tuit, Roigé ha afirmat que un president com Mas pot portar Catalunya cap a la llibertat. "Lideratge, compromís al servei del País", ha conclòs la diputada de CiU, que en una altra piulada ha titllat el ple d'avui d'"històric".

4 comentaris:

  1. I tant històric. La primera vegada que s'aprofita el debat de política general per anunciar la celebració de les eleccions. Així no cal parlar d'altres coses. Pos per això que hagués anunciat les eleccions, és dissolt el Parlament i a fer precampanya. Clar que Mas ja l'ha fet avui la campanya pròpia.
    No sé si ens estem adonant que amb aquesta cantarella de " Cap a la llibertat " estem dient implícitament que no en teniem de llibertat. Espero que algú se'n doni compte que el llenguatge és el mateix que utilitzava ETA per justificar-se: Alliberament del poble basc. Oriol Junqueres també anava més o menys per en este sentit avui: Per guanyar la democràcia, deia ell. Quina barra. Deu ser perquè tots estan estan on estan perquè no hi ha democràcia.
    El dia que realment la llibertat estigui en perill o s'hagi de conquistar vull veure a Meritxell Roigé, i molts més, com al defensen. És una mica indignant. I mentre tant el monument que recorda a aquells que van arrebatar-la a tots els catalans i espanyols, al mig del riu, per recordar-ho i escarni.

    ResponElimina
  2. Tranquil amb el monument, que han de pagar el reciclatge més car. I no hi han empreses que ho assumeixen. Queda monstrument al menys fins d'aquí dues legislatures, i les que vinguen.
    Ara, no donaria res de redit per 6 anys de regim més.
    I es que s'inventen cada cosa!
    Com passar de 2 a 8 anys, per art de màgia independentista.
    Lo producte inventa, lo producte emociona: una bona campanya de marketing i putes ho aclariran.

    De fet igual que en qualsevol altre producte.

    ResponElimina
  3. Claro que son la porta de la llibertat...llibertat de fer més retallades!!Des de quan CiU va d'independentista?des de que no té excusa per amagar una pèssima gestió de govern, sempre de bracet del PP...i ara es treu del barret aquest sobiranisme de fireta per erigir-se com el pal de paller de la futura llibertat de Catalunya, enganyant al poble...l'unic que volen són quatre anys més a la poltrona per saquejar lo poc que mos queda i fotre les culpes a Espanya (que ne té i molta!) i al tripartit (que també ne té!). Tenim collons per portar la pancarta a la mani però després retallem com podem les mocions independentistes a l'Ajuntament de Tortosa...en patriotes com estos nem apanyats.

    ResponElimina
  4. Quisiera recordarles que mientras los políticos y muchos ciudadanos hablan de las elecciones del 25N, de la independencia de Cataluña, o del monumento del río Ebro, hay muchas personas que están sufriendo por culpa de las radiaciones electromagnéticas (antenas de telefonía y tecnologías inalámbricas en general). Porque nadie quiere escucharles?? Y porque los políticos no toman cartas en el asunto de una puñetera vez? No quieren ver que esto constituye un ataque directo a nuestra salud e intimidad, ya que con un móvil, un transformador eléctrico, un wifi, un teléfono inalámbrico, una antena de telefonía NOS TOCAN LAS NEURONAS (y aquí entramos ya en los derechos fundamentales de la persona y esto es ya la perdida total de libertad)

    Las tecnologías que generan campos electromagnéticos no son biocompatibles con el ser humano; si fuera una pastilla -el teléfono móvil o cualquier otro aparato productor de microondas, el wifi (radiaciones de campo cercanas) por cierto retirado en la Biblioteca de París, Universidades del Canadá (Ontario), Universidad de Bayona, Universidades en Alemania, no habría pasado los controles de seguridad y no estaría en el mercado. En Noruega y Suecia no hay wifi en las escuelas y se recomienda que no se tengan estos sistemas inalámbricos en las casas.

    En Canadá el teléfono móvil se etiquetará por el peligro no solamente de los efectos térmicos, sino de los efectos biológicos cuando siempre habían dicho que no era verdad, los que defendían esta tecnología no compatible con la biología en general.
    “Es la primera vez en la historia de la humanidad que el hombre se pone un receptor-emisor de microondas pegado en la cabeza y en el resto del cuerpo!” Levit- escritora de investigación.

    La vida en la Tierra no evolucionó con la protección biológica o la adaptación con respuestas biológicas a estas exposiciones de Campos Electromagnéticos.

    El umbral de contaminación es un trillón de veces con la tercera generación de móviles UIMTS- (1.000.000.000.000.000) y ni tan siquiera nos hemos comprado el móvil, no somos usuarios;

    Los niveles de radiación existentes y legislados, en España el Real Decreto 1066/2001, son incorrectos. Estos niveles no fueron establecidos por profesionales de la salud, sino por físicos y ingenieros de Telecomunicaciones que ignoran las evidencias existentes sobre la salud humana.

    A partir del año 2000 que la OMS declara los campos electromagnéticos potencialmente cancerigenos los Gobiernos tienen la obligación ética de protegernos de eso y no lo están haciendo.

    A menudo la gente no entiende que la radiación de las radiofrecuencias es una forma de contaminación energética del aire y piensan que ésta pasa inofensivamente a través de todos los seres vivos y los deja intactos y inafectadas todas las moléculas: ESTO NO ES VERDAD. Estas ondas electromagnéticas penetran en los tejidos y en los órganos, interaccionan con nuestra propia energía-neuronas...

    Los que nos damos cuenta podemos poner un remedio pero los que no quieren escuchar y no lo advierten quizás aparecerá un cáncer y no podrán poner remedio.

    Como dijo el Doctor Joaquín Fernández Solà, del Hospital Clínico de Barcelona, en un programa de radio referente a la generación de personas electrohipersensibles que están apareciendo cada día más:

    "El conocimiento racionaliza la Vivencia".

    Por tanto, cable sí, wifi, teléfonos inalámbricos DEC, teléfonos móviles, sistemas sin hilos NO, NO y NO, porque no es una tecnología biocompatible con el ser humano.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta