24 d’octubre del 2012

L'aparthotel Monrural & Spa obre a Benissanet, amb el primer 'aquacenter' de la Ribera d'Ebre


BENISSANET (Ribera d'Ebre).- El delegat dels Serveis territorials d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural a les Terres de l'Ebre, Pere Vidal, i el president de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Reus, Isaac Sanromà, han presidit aquest dimecres al matí la inauguració oficial de Monrural & Spa, a Benissanet. Es tracta d'un aparthotel que, amb disset apartaments familiars, es converteix en un dels allotjaments rurals més grans del sud de Catalunya. En l’acte d’aquest matí, Vidal ha destacat la dinamització i diversificació econòmica que representa un establiment d’aquest tipus en una comarca com la Ribera d’Ebre, on el turisme “encara té un llarg camí per recórrer”.

Per la seua banda, el president de la Cambra de Comerç de Reus, s’ha felicitat també per “la valentia que hi ha darrera d’una iniciativa com aquesta en uns moments difícils com els actuals”, però també “per la intel·ligència de saber veure el gran potencial que el turisme de qualitat encara té en les comarques d’interior”.

La zona esportiva (amb pistes de básquet, futbol, pàdel i tennis), la proximitat del riu Ebre (a tan sols 200 metres), l’oferta d’oci familiar i el seu complet aquacenter (amb saunes, piscina climatitzada, dutxes de contrastos...), són alguns dels atractius de l’aparthotel de Benissanet, que compta amb disset apartaments que, en tots els casos, tenen la seua cuina completament equipada, rentaplats, bany, televisió, wifi, i aire condicionat. Pel que fa als llits, hi ha apartaments d’una, dos i quatre habitacions. Els apartaments més petits (els unipersonals) mesuren prop d’uns 40 metres quadrats, mentre que els més grans (els de quatre habitacions) fan gairebé 120 metres quadrats.

D'altra banda, en el desenvolupament del projecte s’han tingut en compte aspectes socials, econòmics i mediambientals, “posant l’èmfasi en el concepte d’oci vacances en familia, en un entorn de seguretat des de tots els punts de vista”, en paraules del director, Joan Cot. Des d’aquesta perspectiva, el projecte ha cuidat al màxim detalls com l’estalvi energètic (el sistema de calefacció funciona mitjançant geotèrmia), el component social (l’aparthotel està adaptat a les persones amb mobilitat reduïda) o el mediambiental, cosa que ja li ha valgut a Monrural & Spa alguns reconeixements per la seua gestió sostenible.

A més, el projecte de Monrural & Spa és del tot familiar. L’aparthotel s’aixeca en una finca que pertany a la família Cot des de fa diverses generacions. De fet, l’aparthotel està just al costat d’una finca de fruita dolça en plena producció, a tocar del poble de Benissanet i del riu Ebre. “El fet que l’aparthotel estigui en la finca de la família, on jugàvem de petits i on vivien els avis, dóna una idea de fins a quin punt aquest projecte és un projecte lligat al territori”, reflexiona Cot.

Imatge Aparthotel Monrural & Spa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta