24 d’octubre del 2012

El PSC de l'Ebre elegeix el pont penjant d'Amposta per fer-se la foto de campanya amb Navarro


AMPOSTA (Montsià).- El primer secretari del PSC i candidat a la presidència de la Generalitat, Pere Navarro, ha afirmat aquest dimecres a la tarda des d'Amposta que “no es pot fer aquesta escalada de declaracions militars” que s’ha produït a les darreres setmanes. A més, ha subratllat que l’eurodiputada Maria Badia “el que va fer és denunciar una part d’aquesta escalada pel que fa al tema de l’exèrcit espanyol, i després hi ha una altra part d’aquest tema també denunciable que és la utilització dels Mossos d’Esquadra per part del conseller Puig”. “És evident que ella no pensava que això tindria la repercussió que ha tingut, i per això ha anunciat la seva dimissió”, ha justificat Pere Navarro, que ha destacat que “Badia no ha dimitit de diputada, sinó d’un càrrec que tenia”. Navarro ha fet aquestes declaracions durant l’acte de la fotografia oficial de la candidatura per Tarragona del PSC a les Terres de l’Ebre, que s’ha realitzat al pont penjant d’Amposta. Així, Navarro ha volgut donar suport al candidat del PSC per Tarragona, el flixenc Xavier Sabaté, i a la candidata ebrenca, la ja diputada Núria Ventura, que amb vista a les eleccions del 25-N ocupa el tercer lloc de la llista socialista a la demarcació.

Al costat del pont penjat d'Amposta, el candidat del PSC s’ha referit a la simbologia del pont, perquè “convé que entre els extrems hi hagi una força política que aposti pel diàleg, que aposti per la comunicació, que aposti per una relació millorada amb Espanya i amb Europa”. També en clau ebrenca, el candidat del PSC a la presidència de la Generalitat ha proposat "escurçar la distància psicològica existent entre la capital i el territori, tot impulsant "projectes vinculats a la cultura de l'aigua, el medi ambient, l'economia productiva i la indústria, en espais singulars com el delta de l'Ebre".

Imatge Manolo Velázquez

6 comentaris:

  1. No acabo d'entendre el tema de la Maria Badia - Navarro diu que ha dimitit (o l'han fet dimitir) per la "repercussió, que ella no esperava". Suposo si ets un eurodiputada i fas aquesta peticio, lo que vols és que tingui "repercussió", no? I si, a més, el partit, Navarro, esta d'acord en que no es poden fer aquesta escalada de declaracions militars, pos, hauria de tenir el PSC amb ella , no?
    Per una cosa que havien fet bé ...

    ResponElimina
  2. Aquesta dona no hauria d'ahaver dimitit. Va dir la veritat, no es pot permetre que uns militars amenacin Catalunya amb una intervenció militar per l'ús de la voluntat popular en els ciutadans! Això és com amençar d'un cop d'estat un govern legítim i el sresulats d'unes votacions on el poble diu el que pensa! Em recorda a una frase franquista després del Cop d'Estat del 18 de juliol, un dia després. Franco va dir: la voluntat popular? les eleccions mai la representa. Donçs això mateix pensen el smilitars que fan això, com Franco. I com Franco, se'ls ha de castigar pel que han insinuat de voler fer.

    ResponElimina
  3. I no s'han tirat al riu? Per fer una cabussada?
    Ara, que veig alguna mòmia pel mig, estos cauen al fondo com una pedra.

    ResponElimina
  4. És molt curiós, jo trobo que fins i tot és un tema per estudiar a fons, com un partit com aquest, la veritable alternativa a les dretes governants i amb una base social sòlida, es pot diluir com el sucre pels mals caps dirigents i un estil endogàmic que ho fa malbé tot. Fa anys que el PSC té pendent una reflexió profunda per adequar-se als nous temps i a les noves demandes que la societat exigeix. No obstant això, quan es planteja la necessitat del debat i les idees per a no morir d'inanició la resposta sempre és la mateixa, ara no és el moment perquè venen eleccions... Pos bueno, les eleccions ja venen i les anteriors ja s'han perdut, canviar a una cara per una altra o ni tan sols això no és la manera d'encarar un futur que es preveu negre i amb una travessa del desert que serà poc menys que eterna. Ara bé, que ningú es mogui, ara no és el moment... No pot haver tant i tanta incompetent junts en tan poc espai. En fi, no hi ha respostes per a tan grans enigmes, qui va fracassar a Flix resulta que és l'alternativa a Tortosa i el germà cap de llista durant trenta anys. I del programa, programa, programa, que hi ha?

    ResponElimina
  5. Si em dones la direcció ja diré que t'el envien el programa. De totes maneres pel que em temo, a estes eleccions el programa és Independència si o no. Si la gent es mort de gana millor, com possiblement seran els que cobren 400 € d'ajuda o alguna que altra almoina, no caldrà pagar-los-hi més.
    Quant a alternatives, veig que ja saps més que jo.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta