26 d’octubre del 2012

Un ferit greu per una deflagració mentre feia treballs de soldadura en una obra de Paüls


PAÜLS (Baix Ebre).- Un home de 46 anys ha resultat ferit greu per una deflagració mentre feia treballs de soldadura en una casa de Paüls. L'operari ha hagut de ser evacuat en helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a la Unitat de Cremats de la Vall d'Hebron de Barcelona per cremades al 40% del cos, segons han informat els Bombers de la Generalitat. L'avís del sinistre ha arribat a les dotze del migdia. Un parell d'operaris treballaven en un domicili de la plaça del Serral de Paüls, quan per causes que encara es desconeixen, s'ha produït una deflagració mentre hi feien treballs de soldadura. Un dels homes ha resultat ferit greu i l'altre ferit lleu.

L'home que ha hagut de ser evacuat tenia cremades als braços, les mans, el tòrax i el coll, segons els Bombers. Un segon operari ha resultat ferit lleu i ha estat traslladat a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. Dos persones més que hi havia a la casa -un tercer operari de l'obra i el propietari- han resultat il·lesos. Els Bombers de la Generalitat hi han treballat amb dos dotacions i el SEM hi ha enviat una ambulància a més de l'helicòpter en què s'ha fet el trasllat del ferit a Barcelona.

Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta