30 d’octubre del 2012

L'Ametlla de Mar preveu l'obertura de la residència d'avis a la primavera del 2013



L'AMETLLA DE MAR (Baix Ebre).- L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha informat aquest dimarts que preveu obrir la residència d'avis i el nou centre de dia del municipi durant el primer trimestre de 2013, un cop que ha pogut arribar a un acord amb el Departament de Benestar i Família per concertar una trentena de les 120 places de les que disposa, a més de 28 de centre de dia. Segons el consistori de la Cala, les aportacions acordades amb del Departament permetran oferir deu llocs més en règim de prestació vinculada -subvencionada parcialment-. Les obres de l'edifici, ja finalitzades, han estat assumides íntegrament per fons propis municipals i han costat 4.744.681,05 euros -sense IVA-. L'Ajuntament té pendent ara l'adjudicació de la gestió de la residència.

Les negociacions de l'equip de govern de l'Ametlla de MAr amb Benestar i Família s'ha allargat durant els dos últims anys, i ara l'objectiu de l'Ajuntament és aconseguir entre 50 i 60 places concertades a l'equipament, durant el 2013. L'edifici, de 1.500 metres quadrats en planta, està ubicat a l'avinguda de l'Ensenyament. Aquesta construcció està formada per una planta baixa i dos plantes, cadascuna amb dues sales d'estar i menjador. La residència té 40 habitacions dobles i 40 de senzilles pels residents. La planta baixa es on es concentraran els serveis d'ús compartits per residents i usuaris del centre de dia. A més, disposa d'un porxo de 100 metres quadrats.

L'alcalde de l'Ametlla de Mar, Andreu Martí (CiU), ha subratllat que, al marge del servei a la gent gran que oferirà, la residència generarà llocs de treball al municipi, "un factor decisiu" a l'hora d'optar per l'empresa que n'assumeixi finalment la gestió.

Imatge Ajuntament de l'Ametlla de Mar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta