28 d’octubre del 2012

Més de 300 arbres resulten afectats per les fortes ventades a Tortosa


TORTOSA (Baix Ebre).- Els forts vents que s'han registrat la nit i matinada de diumenge han provocat importants danys a l'arbrat de Tortosa, amb més de 300 arbres afectats, 75 dels quals han estat arrencats de soca-rel o tenen danys que obligarà a tallar-los. No s'han hagut de lamentar danys personals i només algun vehicle ha resultat danyat. Els barris més afectats han estat els del Temple, Sant Llàtzer i Grup del Temple. En menor mesura també Ferreries i Remolins. La ventada també ha tirat al terra les tanques de les diferents obres que hi ha actualment en marxa a la ciutat.

Tècnics de l'àrea de Serveis de l'Ajuntament de Tortosa, Protecció Civil i la Policia Local han estat treballant les últimes hores enretirant els arbres de la calçada. L'alcalde, Ferran Bel, acompanyat del regidor de Serveis, Domingo Tomàs, han visitat les zones afectades i ha avançat que fins d'aquí a dos o tres dies no es podrà recuperar completament la normalitat. Demà dilluns s'incorporarà tot l'equip de Manteniment i Serveis municipals per participar en les tasques.

Fins aquest diumenge al migdia, el telèfon d'emergències 112 ha atès 35 trucades des del Baix Ebre sobre incidències relacionades amb el vent. Per la seua banda, els Bombers han rebut disset avisos a la Regió d'Emergències de les Terres de l'Ebre. Bona part d'aquestes incidències estan relacionades amb la retirada d'arbres i objectes caiguts que entorpien la circulació. També han efectuat sanejaments de façanes amb elements no estructurals, retirada de mobiliari urbà malmès i inspeccions del territori.

Imatge ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta