24 d’octubre del 2012

Miró (UGT) celebra que la Clínica Terres de l’Ebre siga pública



TORTOSA (Baix Ebre).- El secretari general de la UGT a les Terres de l’Ebre, Wifredo Miró, ha celebrat aquest dimecres la decisió de l’Ajuntament de Tortosa d’adquirir la Clínica Terres de l’Ebre a partir del 2013. Durant una entrevista a l’informatiu matinal de Canal 21 Ebre, Miró ha assenyalat que l’operació convertirà l’antiga clínica de L’Aliança en un centre de titularitat pública, el qual contractarà podrà continuar contractant serveis amb el Servei Català de la Salut i amb les diverses mútues privades del país. De fet, ha afirmat que un dels reptes que tindran l’Ajuntament de Tortosa i la societat municipal Gesat serà traure’s de damunt l’”estigmatització” de L’Aliança. Segons el secretari general de la UGT a l’Ebre, la continuïtat d’aquesta clínica és important per salvar els 121 llocs de treball actuals, però també per poder incrementar la seua activitat.

En aquest sentit, Miró ha recordat que no hi ha una altra clínica en què es puga fer activitat mèdica privada en el conjunt de les Terres de l’Ebre, o entre el nord de Castelló i el Camp de Tarragona. A més, ha afirmat que no li preocupen els diners que arriscarà l’Ajuntament de Tortosa en aquesta adquisició, una operació que superarà els 7,5 milions d’euros. Així, el secretari general de la UGT a les Terres de l’Ebre ha recordat que l’Ajuntament compta amb el suport de la Generalitat, i que el mateix consistori té molta experiència a través de la societat Gesat, amb la gestió del complex sociosanitari de l’hospital de la Santa Creu de Jesús.

En la mateixa entrevista, però, el secretari general de la UGT a les Terres de l’Ebre ha lamentat la política d’ajustos aplicats en l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta. Segons Miró, l’Institut Català de la Salut està fent passos enrere i l’hospital de referència a les Terres de l’Ebre s’està convertint en un “apèndix” de l’hospital Joan XXIII de Tarragona. En aquest sentit, el secretari general de la UGT al territori ha insistit a criticar els ajustos en salut i ensenyament, i ha defensat la necessitat de convocar una altra jornada de vaga general per al proper 14 de novembre.

4 comentaris:

  1. Ai el Wifredo! este home sempre té la capacitat de sorprendrem. Primer, l'Aliança no és que sigue publica, és que diria que és més de CiU amb la marca Ajuntament de Tortosa, però la gestió és privada...li recordo que abans ja s'atenia allà a malalts de l'ICS (publics, vaja) per reduir llistes d'espera...celebra que se fiquen diners publics a un centre privat, quan tenim obres i serveis totalment parats per falta diners (només cal sortir a la porta de la Clínica i veure el fastuós complexe esportiu promés per Bel). Darrera d'aquesta façana rollo ONG de l'Ajuntament per l'adquisició de la l'Aliança només s'amaguen maniobres per la privatització de la sanitat amb fons publics i gestors d'empresa privats procedents del servei public i concretament, oh casualitat del mateix partit...en fi, com sempre lo sinyo Wifredo va per lliure.

    ResponElimina
  2. Sagesa empire! Si en sabem els que no sabem res!

    ResponElimina
  3. Tret de la web. El Grup SAGESSA (Grup d'Assistència Sanitària i Social) és una entitat de titularitat públic. Si hi feu un cop d'ull, podreu veure al consell d'administració al alcalde de Tortosa entre d'altres politics de les nostres terres. No entro a discutir la seva politica salarial ni assistencial, si no que quedi clar que és una entitat pública on els politics (o sigui els que votem) marquen la seva manera de funiconar.

    ResponElimina
  4. Veigues tu, que be! Sempre en pots saber mes.
    I encara, el que ens manca per saber.
    Segueix Albert, fes-nos cinc cèntims mes.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta