14 de desembre del 2012

L'ampliació del viver d'empreses del Baix Ebre ha d'estar a punt a l'estiu del 2013



CAMARLES (Baix Ebre).- El Consell Comarcal del Baix Ebre ja té a punt el concurs per poder adjudicar les obres d’ampliació del viver d’empreses i del centre de negocis de Baix Ebre Innova, al polígon de Camarles. I és que l’ens ja feia mesos que tenia l’objectiu d’ampliar les instal·lacions, tenint en compte que es troben al límit de la seua capacitat per l’alta ocupació. De fet, el Consell Comarcal ja va haver d’habilitar un antic arxiu i una aula de formació que ja no s’utilitzava per convertir-la en despatxos. Per tant, ara té 16 despatxos llogats, el bar restaurant i set naus totes ocupades, a més d’una llista d’espera de nous emprenedors que volen un espai en el viver.

El president de Baix Ebre Innova, Xavier Royo, ha avançat aquest divendres, durant una entrevista a l’informatiu matinal de Canal 21 Ebre, que les obres d’ampliació tenen un pressupost de 350.000 euros, i que l’objectiu és que el Consell Comarcal puga adjudicar-les durant el mes de gener. Segons Royo, les noves dependències del viver d’empreses i del centre de negocis de Baix Ebre Innova haurien d’estar enllestides abans de l’estiu. En total, hi haurà set noves sales, s’ampliarà la part superior de l’auditori, i hi haurà sis oficines noves de diferents mides i una nova aula de formació.

D’altra banda, al marge de la bona comunicació de les instal·lacions, l’assessorament empresarial i els serveis mancomunitats, Royo també ha volgut explicar quins són els principals avantatges de tipus econòmics que tenen els viveristes i les empreses que formen part del centre de negocis de Baix Ebre Innova. Durant la mateix entrevista, el president de Baix Ebre Innova ha anunciat els nous cursos de formació que el Consell Comarcal del Baix Ebre oferirà a partir dels propers mesos amb la col·laboració del Servei d’Ocupació de Catalunya. Es tracta de tres cursos amb certificat de professionalitat. El primer és un curs en soldadura amb elèctrodes i revestit, de 720 hores. El segon, un curs en operacions bàsiques de restaurant i bar, de 310 hores. I el tercer, un curs en atenció sociosanitària a persones dependents en institucions, de 470 hores. En aquest sentit, tots els cursos inclouen pràctiques d’empres i seran subvencionats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta