31 de gener del 2013

Bel exigirà a la ministra de Foment millores 'a curt termini' en els trens de l'Ebre

TORTOSA (Baix Ebre).- L'alcalde de Tortosa i senador de CiU per Tarragona, Ferran Bel, exigirà dimarts a la ministra de Foment, Ana Pastor, que el govern de l'Estat done resposta "a curt termini" a les "greus deficiències ferroviàries de les Terres de l'Ebre". Bel formularà una pregunta durant la sessió de control al ple de la cambra alta espanyola. La pregunta exposa textualment: "Quines son les previsions del Govern, a curt termini, per donar resposta a les greus deficiències existents a les comunicacions per ferrocarril que afecten a les comarques de les Terres de l’Ebre?"


D'altra banda, Bel -qui és portaveu de CiU a la Comissió d’Hisenda del Senat- demanarà al ministre del ram, Cristóbal Montoro, que amplie i flexibilitze el dèficit de les autonomies per equilibrar els seus esforços destinats a la consolidació fiscal. Tal i com ha assenyalat Bel, es tracta de “no ofegar-les més”. En aquest sentit, Bel ha indicat que “no sembla lògic que les comunitats hagen de reduir el seu dèficit a la meitat el 2013, mentre que l’Estat ha incrementat el dèficit pressupostat pel 2013 en un 14%, en relació a l’aprovat el 2012". Així, el senador ebrenc ha subratllat que farà arribar a Montoro "una reclamació perquè segueixi l’exemple del Partit Popular Europeu (PPE) que va donar suport a un informe, aprovat aquest mateix mes, del Parlament Europeu amb els vots també dels socialistes, liberals i verds amb recomanacions sobre la flexibilització del dèficit de les comunitats autònomes".

Imatge CiU

1 comentari:

  1. No hi ha unatra foto? Aquí lo nostre alcalde pareix al noi dels Quicos...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta