9 de gener del 2013

De Cospedal (PP) carrega contra Mas i titlla Duran d''incoherent i frívol'

MADRID.- La secretària general del Partit Popular, María Dolores de Cospedal, ha acusat aquest dimecres el president de la Generalitat de seguir "capficat a no obrir cap pont de diàleg amb la resta d'Espanya", i de tancar totes les portes a aquesta possibilitat. Segons De Cospedal, el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, va expressar ahir a Mas la voluntat de mantenir una convivència "lleial" en l'ambit institucional, i ha acabat alertant el president català que aquesta actitud és "molt perjudicial per als interessos dels ciutadans de Catalunya". Alhora, ha qualificat de "roí" i "molt desafortunat" que Mas reclami més inversions en matèria d'infrastructures durant la inauguració del TAV BCN-Figueres.

En aquest mateix sentit, María Dolores de Cospedal ha subratllat que el govern espanyol sempre intentarà fer les coses per la via del diàleg per afegir que "ja seria hora que CiU i ERC actuessin de manera conseqüent", ja que al mateix temps acudeix als mecanismes de l'Estat com el fons de liquiditat "per pagar els seus deutes".

Així mateix, ha criticat que Artur Mas reclamés ahir més inversions en infraestructures durant la inauguració del tram d'alta velocitat entre Barcelona i Figueres. Ha titllat l'actitud del president de la Generalitat de "desafortunada" i de "roí" per afegir que "no es pot tenir un gest de distanciament més gran" que el que ahir va tenir Artur Mas.

De Cospedal titlla Duran "d'incoherent i frívol" 

D'altra banda, la secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, considera que el comportament de Josep Antoni Duran i Lleida és "incoherent i frívol" per no dimitir de les seves funcions com a secretari general d'UDC i de les seves funcions com a president de la comissió d'Exteriors al Congrés dels Diputats. Ha estat durant la roda de premsa posterior a la reunió que De Cospedal ha mantingut amb els vicesecretaris del PP i en resposta a les preguntes dels periodistes sobre l'acord judicial pel 'cas Pallerols'.  

Sobre el pacte judicial en si, De Cospedal ha subratllat que "a mi no m'agrada i crec que no és un comportament exemplar quan un està en política", però ha afegit que "es pot fer" perquè així ho permet la llei i "és legal per a tot el món", "tant en política com per la resta de la societat". Amb tot, ha volgut sentenciar que "això no exclou en cap cas la responsabilitat política perquè s'ha acreditat que hi ha hagut finançament il·legal".

Via ACN
Imatge PP

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta