18 de febrer del 2013

Sabaté adverteix que la corrupció política perjudica la Marca España

TORTOSA (Baix Ebre).- El portaveu adjunt de l’Entesa, el senador tortosí Joan Sabaté, ha intervingut aquest dilluns en nom del seu grup en la compareixença de l'Alt Comissionat del govern per a la Marca España, Carlos Espinosa de los Monteros. Sabaté ha trobat a faltar més concreció en els plans que ha exposat el compareixent, i ha ressenyat que, més enllà dels contactes amb el món empresarial, caldria "una col·laboració més estreta amb la universitat pel que fa a la transmissió d'imatge i de relacions amb els estudiants d'altres països, que són els emprenedors del futur”.

De la mateixa manera, Sabaté també ha reclamat al comissionat de la Marca España que es promocionin les diferents llengües d'Espanya, com a exemple de la pluralitat, diversitat i complexitat de l'Estat. "Em preocupa que es doni una imatge monolítica del país", ha afirmat el senador de l'Entesa. Finalment, Sabaté també ha transmès la seua preocupació pels escàndols de corrupció i s'ha referit al "cas Bárcenas, pel que afecta presumptament al govern de l'Estat i al partit que li dóna suport".

Per la seua banda, Espinosa de los Monteros ha afirmat que els casos de corrupció política encara no estan afectant la imatge internacional d'Espanya. Segons l'Alt Comissionat del govern per a la Marca España, cal tenir "tolerància zero" amb la corrupció, però aquest és un problema que a hores d'ara té més importància "a l'interior que a l'exterior". Espinosa de los Monteros també ha explicat que el Japó és l'únic país del món en què l'any passat no va millorar la imatge d'Espanya, a causa dels robatoris de passaports que turistes japonesos van patir per part de les màfies xineses.

Imatge PSC de Tortosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta