27 de febrer del 2013

Tortosa retira els vehicles de les lleres dels barrancs com a prevenció per l'anunci de pluges intenses

TORTOSA (Baix Ebre).- L'Ajuntament de Tortosa ha emès aquest dimecres al matí una nota de servei, tot demanant que durant el dia d'avui es retiren tots els vehicles estacionats en zones inundables, especialment a les lleres del barrancs. Això és a causa de les previsions meteorològiques, que anuncien la possibilitat de pluges intenses a partir de la propera matinada. En aquest sentit, la Policia Local està inspeccionant tots aquests punts i retirarà amb la grua els vehicles mal estacionats, per evitar episodis com els provocats en els darrers aiguats, el 17 de novembre del 2012 i el 20 de novembre del 2011. De fet, s'espera que a la zona de Tortosa puguen caure fins a 120 litres per metre quadrat, i que al massís del Port es puguen acumular fins a 40 centímetres de neu.

Per tot plegat, es demana a la ciutadania molta precaució en els seus desplaçaments, ja que la pluja podria provocar acumulacions importants d'aigua a la calçada. En aquest sentit, els serveis d'emergència municipals estan activats mentre duri aquest nou episodi de pluges. Per més informació, l'Ajuntament de Tortosa informa que es pot trucar al 092.

Imatge Maria Monclús Domènech

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta