27 de març del 2013

Bel retreu al PSC que vulga canviar el contracte d'ampliació de la zona blava amb una moció política

TORTOSA (Baix Ebre).- L'alcalde de Tortosa, el convergent Ferran Bel, ha retret aquest dimecres al grup municipal del PSC que vulga "canviar un contracte municipal" mitjançant "mocions polítiques" al ple. I és que, aquest dimarts, els socialistes van anunciar que portaran el tema al ple de l'Ajuntament, tot reclamant la resolució de l'acord amb l'empresa que gestiona la zona blava i que també havia de construir l'aparcament soterrat de la plaça Mossèn Sol, al barri del Rastre. Un pàrquing que ara per ara és inviable, segons ha reconegut el mateix govern municipal. "Que siguin valents i ho preguntin al ple", ha respost Bel, sense entrar en detalls sobre el fons del tema.

"Canviar un contracte municipal no es fa en base a mocions. Si s'ha de modificar, s'insta i l'Ajuntament fa el que ha de fer, amb un procediment administratiu. Però no una moció política", ha assenyalat Bel. En concret, el regidor socialista Enric Roig va qüestionar que el contracte signat havia possibilitat a l'empresa obtenir únicament els beneficis d'explotar la zona blava, però no la inversió de construir els aparcaments soterrats. "L'actuació dels vuit anys de govern del PSC en aparcaments és un que van comprar a Baratijas del Puente -una botiga de joguines-", ha etzibat Bel per tancar.

Imatge ACN

4 comentaris:

  1. I mentres tant, no es pot entrar a tortosa perque no saps on deixar el cotxe... que trist. A més d'anar bé per al comerç, al menys en lo meu cas es al contrari! preferixo anar a comprar a les grans superficies perque alli puc dixar el cotxe sense haver de pensar "ai, que se me passa l'hora de la zona blava.."

    ResponElimina
  2. Home, no és per res, però la zona blava es fa perquè si arribes en cotxe a Tortosa tingues on deixar-lo. Si vas a Tarragona o Barcelona et deu passar igual, no?

    ResponElimina
  3. a Barcelona no ho sé, perque fa temps que no vaig, però a Tarragona hi ha varios parquings habilitats que pots dixar tot lo dia el cotxe alli i només pagues 1€, per 24 hores!! aqui pel mateix preu que tens, una hora? a mi no me dona temps de anar a comprar en 1 hora, si vols anar a voltar botigues...

    ResponElimina
  4. Part de culpa la tenen los mateixos ciutadans que agafen lo cotxe per a tot. No vull dir que no es pugue, però collons, que del temple al centre costa el mateix a peu que en cotxe + o -.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta