28 de març del 2013

Xeic! presenta el seu quart disc, 'Batecs', que es pot descarregar gratuïtament a internet



RASQUERA / LA PALMA D'EBRE.- El grup riberenc Xeic! està d'estrena. El proper 5 d'abril presentaran al centre cívic de Rasquera el seu quart treball discogràfic, titulat 'Batecs', amb motiu d'un concert al costat de Betagarri i DJ Mackueing. Un disc que es pot descarregar gratuïtament des d'aquest enllaç al web oficial del grup, i que també els farà actuar, de moment, a Vilanova de Bellpuig, Barcelona (25 d'abril), Blanes, Calafell i el Molar. El primer senzill de 'Batecs' és la cançó 'Somriures', amb un

Dos membres de ‘Xeic!’, el guitarrista Joan Farnós i el bateria Roman Borràs, han visitat el plató de Districte 21, el magazín que Canal 21 Ebre emet aquest dijous a la nit, per presentar aquest nou disc. Segons els membres de Xeic!, 'Batecs' és un un treball més madur, que segueix amb la línia de la reivindicació social a través de les seues lletres, però també de transmetre alegria i positivitat amb el seu ritme. La novetat principal d’aquest nou disc és que el grup ha canviat el cantant, amb la incorporació d'Aitor Cugat, de la Palma d’Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta