29 de març del 2013

Els dos regidors del PP de la Ràpita i el 92% dels militants locals anuncien que marxen del partit

SANT CARLES DE LA RÀPITA (Montsià).- Els dos regidors del PP a Sant Carles de la Ràpita, Pedro Hernández i Jesús Escudero, han anunciat aquest dijous al vespre, durant un ple ordinari a l'Ajuntament, que abandonen el partit pels "lamentables i escandalosos assumptes en què està implicat" el Partit Popular. "Els argumentaris que des de la direcció ens envien estan totalment allunyats de la realitat, centrats en reformes socioeconòmiqes i sense cap esment als assumptes pels quals realment està preguntant la societat", han afirmat els dos regidors per justificar el seu pas al grup de no adscrits. "És com si el cas Bárcenas no existís i gaudíssim d'un mercat laboral sanejat. Ara mateix ens han deixat sense arguments per defensar cap causa en nom del  Partit Popular", han remarcat.

Hernández, a la dreta de Sánchez-Camacho, en una imatge del 2009. / PP
Hernández ja havia avançat a alguns mitjans de comunicació que aquest dijous faria un anunci important durant el punt de precs i preguntes, sense voler concretar què és el que pensava fer saber a l'alcalde de la Ràpita, Joan Martín Masdéu, i als regidors del consistori. A més, el fins ara portaveu del PP a la Ràpita també ha informat, durant el ple, que el 92% de la militància local del partit també ha decidit donar-se de baixa pels mateixos motius. "Estem convençuts que les idees i valors per les quals vam ingressar en el Partit Popular estan presents en moltisimes persones d'aquest partit, però també pensem que el mínim que podríem fer, donats els moments d'especial dificultat que està travessant la ciutadania, és mostrar una conducta exemplar", han afegit.

"Ens vam presentar per treballar pel nostre poble i així ho hem fet i ho seguirem fent, però no ens hem vist recolzats pel que fins ara era nostre partit. Tot el contrari, paraules com 'ara no toca, no entréssiu  en aquestes discussions' o la callada per resposta ens han fet prendre aquesta decisió. El poble i la ciutadania està per davant de les sigles d’un partit i, si aquestes sigles no responen, el millor és prescindir d’elles", han afirmat després els regidors a través d'un comunicat de premsa.

D'altra banda, els temes importants per a la Ràpita que no han pogut rebut el suport del PP han estat el radar, la central de Telefónica, el Xiringuito de dins la badia o la Capitania Marítima, una qüestió que ha estat la que "ha fet vessar el got". "No ens han donat el suport que esperàvem; per tant, a partir d’ara tampoc nosaltres donarem suport al partit", han dit. "La nostra il·lusió és treballar pel nostre poble i, en aquest treball per millorar la convivència dels nostres conciutadans, el partit al que fins ara pertanyíem ens ha fallat. "Per coherència, nosaltres no podem seguir com a regidors del PP", han conclòs abans de garantir que seguiran treballant en favor de Sant Carles de la Ràpita.

Per la seua banda, el portaveu d'ERC a la Ràpita, Josep Caparrós, ha estat un dels primers en felicitar Hernández i Escudero per la seua decisió d'abandonar el PP. "Ara podem treballar millor per la Ràpita", ha assenyalat Caparrós a través de Twitter.





1 comentari:

  1. Tothom sap lo podrida que esta la política ha este país i en especial al PP. Tant viscos estaven quan se van presentar a les eleccions?
    Bueno, diuen que rectificar és de savis. Espero que rectifiquen moltes més persones, perquè això se'n va a la merda fijo.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta