26 de març del 2013

L'alcalde de Móra la Nova reclama més diàleg en la gestió dels residus de l'Ebre i el Priorat



MÓRA LA NOVA (Ribera d'Ebre).- L’alcalde de Móra la Nova, el convergent Ferran Bladé, ha aprofitat el seu pas per l’informatiu matinal de Canal 21 Ebre per repassar diverses qüestions de l’actualitat del territori i del seu municipi, com ara el debat sobre la millora dels serveis ferroviaris o l’aprovació del pressupost per al 2013. En aquest sentit, Bladé ha destacat que les principals actuacions per a l’actual exercici seran la millora del clavegueram, la reforma dels carrers Unió i Prim, a la part més antiga de Móra la Nova, i també la instal·lació d’un tanatori a l’antic escorxador, a més de les obres de renovació de la llar de jubilats.

D’altra banda, Bladé també ha volgut pronunciar-se sobre la possible fusió dels consorcis de residus de les Terres de l’Ebre i del Priorat. Una qüestió que hauria de servir per garantir el futur de la planta de triatge i transferència de residus que s’ha construït al polígon del Molló, i que ha estat un tema de polèmica entre la Ribera d’Ebre i els municipis del Baix Ebre que actualment estan abocant els seus residus a Tivissa. Segons Bladé, ara cal impulsar al diàleg perquè a la Ribera d’Ebre esperen que es puga arribar a un acord ampli, perquè tothom puga sortir beneficiat de la gestió correcta i ben feta d’un tema tan sensible com són els residus sòlids urbans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta