10 de març del 2013

Un conductor detingut a Tortosa per quintuplicar la taxa d'alcoholèmia i donar positiu en cocaïna

TORTOSA (Baix Ebre).- Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 3 de març un veí de Tortosa de 44 anys per quintuplicar la taxa d'alcoholèmia en un control efectuat a la C-12, l'eix de l'Ebre, al seu pas per la capital del Baix Ebre. El conductor va ser enxampat després de fer cas omís a les indicacions dels agents per aturar-se al control i emprendre una fugida, direcció Amposta, a gran velocitat, fent ziga-zagues i posant en perill els altres usuaris de la via. Finalment el vehicle va ser aturar pocs quilòmetres després. Una vegada sotmès a les proves de detecció d'alcoholèmia, el conductor va donar un resultat positiu de 1,21 mg/l en aire expirat, quintuplicant pràcticament la màxima taxa permesa. També va donar positiu en les proves de detecció de drogues per consum de cocaïna. Per aquest motiu es va detenir l'home com a presumpte autor de delictes contra la seguretat del trànsit, per conducció temerària i conducció sota els efectes de l'alcohol i drogues, així com desobediència greu als agents.

Paral·lelament, els Mossos d'Esquadra també van arrestar el passat 1 de març un segon conductor, de 32 anys i veí de Mont-roig del Camp, per conduir drogat, sense llums, sense carnet de conduir i sense assegurança. Va ser aturat al peatge de l'AP-7 a Tortosa-Aldea. Una dotació policial va observar un vehicle, amb els llums apagats i que circulava pràcticament enganxat amb el vehicle que el precedia, amb l'objectiu de passar el peatge sense pagar. Davant aquesta maniobra, els agents van requerir al conductor que s'aturés. Aquest va fer cas omís a les indicacions policials, va frenar bruscament i va intentar emprendre la fugida a peu, essent interceptat pels agents als pocs metres. Un cop identificat, es va comprovar que no disposava de permís de conduir i al ser sotmès a les proves de detecció de drogues, va donar positiu en consum de cànnabis.

Els agents també van comprovar que el vehicle havia estat immobilitzat el passat 18 desembre de 2012 a l'Àrea de Servei del Baix Ebre per no disposar d'assegurança i estar donat de baixa. Per aquests motius es va detenir l'home com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sense permís i un delicte de desobediència pel trencament de la immobilització del vehicle L'arrestat també va ser denunciat administrativament per conduir sota els efectes de les drogues, circular amb el vehicle donat de baixa, circular sense llums i per manca d'assegurança, essent immobilitzat el vehicle novament.

Via ACN




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta