20 de març del 2013

'Un mite del motociclisme', article de Xavier Cugat, president del Moto Club Roquetes

Manel Segarra Barreno, a l’edat de 54 anys, ens ha deixat aquest passat 19 de març de 2013, a causa d’un accident de trànsit.

Se’m fa molt difícil escriure aquestes paraules, però crec que, encara que siguin quatre ratlles, ho havia de fer.

M’agradaria recordar a Manel com un gran home, dedicat tota la seva vida a la seva passió, les motos. Mecànic de motos de professió, pilot i motero d’afició. No tan valorat a casa nostra com ho era a l’estranger, en el que la gent li tenia un gran apreci i respecte.

Dedicat a les motos clàssiques, on la marca Moto Guzzi la preparava i la pilotava com ningú. Com a palmarès més important podem destacar la victòria a la cursa de resistència de Biker’s Classic disputada al circuit belga d’Spa-Francorschamps, la victòria al Bol d’Or Clàssic disputada al circuit francès de Magny-Cours i les diverses victòries al trofeu internacional DECCLA, copes d’Espanya de velocitat i resistència de clàssiques.

Respecte al Moto Club Roquetes, la seva presència coma soci des dels inicis de l’entitat i després com a pilot ha estat fonamental per anar creixent com a moto club. Fent passejar el nostre nom arreu d’Europa, ha estat importantíssim per a nosaltres.

Un home de caràcter introvertit; però quan parlaves amb ell de motos aprenies una barbaritat, era un savi de la moto, donava goig xerrar una estona amb ell.

Descansa en pau, Manolo, has estat un crack!

Xavi Cugat 
President del Moto Club Roquetes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta