28 de juliol del 2013

Els problemes pressupostaris obliguen Deltebre a suspendre el concert de Paco Ibáñez al festival Bouesia

DELTEBRE (Baix Ebre).- El concert que el cantautor valencià Paco Ibáñez havia d’oferir dins del festival Bouesia de Deltebre, el proper 17 d’agost, s’ha hagut de suspendre definitivament per "raons pressupostàries". L’Ajuntament de Deltebre -com organitzador del concert- i l’Associació Cultural Rabera de Bouetes -com a promotora del certamen Bouesia- han lamentat públicament les molèsties que hagin pogut ocasionar als seguidors del cantautor, i molt especialment a totes aquelles persones que haguessin comprat les entrades anticipadament, tant el canvi de data com la suspensió definitiva del concert.

Des del 15 de juny passat, les entrades del concert de Paco Ibáñez es podien comprar per internet. A tots els afectats se’ls retornaran els diners. Segons els organitzadors, en tot moment el cantautor Paco Ibáñez ha mostrat bona voluntat i predisposició per actuar a Deltebre dins el festival Bouesia, i ha sigut totalment aliè a la decisió de suspendre el concert. L’actuació que havia d’oferir a Deltebre formava part de la gira internacional que el músic està duent a terme per presentar el seu últim disc, “Paco Ibáñez canta a los poetas latinoamericanos”. A Deltebre, havia de tocar acompanyat per la cantautora tortosina Montse Castellà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta