28 de juliol del 2013

Més de 600 persones uneixen Móra d'Ebre i Móra la Nova amb una cadena per la independència


MÓRA D'EBRE / MÓRA LA NOVA.- Més de 600 persones, segons els organitzadors, van participar divendres al vespre en la cadena humana per la independència de Catalunya que va unir Móra d'Ebre i Móra la Nova a través de l'emblemàtic Pont de les Arcades. L'acte estava organitzat per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) a les Terres de l'Ebre, com a prèvia de la Via Catalana per la Independència que s'ha convocat per al proper Onze de Setembre. En el cas de les Terres de l'Ebre, abans ja s'havien organitzat altres cadenes humanes que al pont Lo Passador, entre Deltebre i Sant Jaume d'Enveja, i al pont Penjant entre Amposta i l'Aldea, a més d'entre les poblacions de Roquetes i Jesús. En la cadena entre Móra d'Ebre i Móra la Nova van participar-hi els dos alcaldes de les dues poblacions, els convergents Joan Piñol i Ferran Bladé. De la mateixa manera, també ho van fer els regidors republicans d'Arnes i de Calaceit, Francesc Martínez i Paulí Fontoba.

D'altra banda, aquest dissabte, la Fatarella ha estat l'escenari dels diversos actes de la Diada per la Independència a la Terra Alta, mentre que el poble d'Arnes acollirà aquest diumenge un acte conjunt en favor del dret a decidir, convocat per CiU, ERC, l'ANC i Òmnium Cultural. Les properes cadenes humanes previstes a les Terres de l'Ebre són entre Caseres i Calceit (24 d'agost) i a Tortosa, durant les festes de la Cinta.

1 comentari:

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta