29 de juliol del 2013

Ercros diu que tindria beneficis si no hagués de destinar quatre milions a indemnitzar els acomiadats de Flix

FLIX (Ribera d'Ebre).- La multinacional Ercros ha retallat durant els sis primers mesos d'aquest any un 35% les pèrdues respecte el mateix període del 2012. Així, segons l'empresa, les pèrdues aquest any han estat de 3,70 milions d'euros, a diferència dels 5,70 entre el gener i juny del 2012. Aquestes dades mostren una millora de dos milions d'euros, que segons Ercros, hauria estat de 6 milions d'euros i hagués fet entrar l'empresa en guanys, si no fos pels 4 milions d'euros que es van haver de destinar a les indemnitzacions dels treballadors afectats per l'expedient de regulació d'ocupació (ERO) del passat mes març. De fet, durant aquell mes, les fàbriques de Flix i Cartagena van estar pràcticament inactives. Finalment, l'ERO d'Ercros va afectar 75 treballadors de la planta electroquímica de Flix: 61 empleats actius i 14 prejubilats. Amb tot, les xifres definitives d'acomiadaments directes van variar perquè uns 16 treballadors de la planta de Flix van solidaritzar-se amb els més joves i van acceptar prejubilar-se.

Segons Ercros, l'ERO és conseqüència d'un pla de reestructuració per eliminar vendes no rendibles i la seua corresponent estructura."L'aplicació del pla i els efectes del conflicte laboral expliquen tant la reducció en un 4% de la xifra de negocis entre el primer semestre del 2012 i el 2013, així com un descens del 8,9 en reducció de despeses en aquest període.

Durant aquest període, l'ebitda semestral ha estat de 15,91 milions d'euros, que dobla els 8,02 milions obtinguts en el mateix període de l'any passat. L'ebitda total ha estat de 11,65 milions d'euros comptabilitzant la provisió per a l'ERO davant dels 8,60 de l'any anterior.

Respecte el primer trimestre, el resultat de companyia durant els primers sis mesis de l'any ha estat de 3,52 milions d'euros davant els 7,22 milions d'euros del primer trimestre, el que suposa una millora de 10,74 milions d'euros.

Via ACN
Imatge Ajuntament de Flix

3 comentaris:

  1. No existeixen prous vocables per anomenar quan , indigne, immoral, obscè, vergonyós...és aquest comentari d'aquesta empresa que auxiliem, assistim, socorrem, emparem, protegim i subvencionem entre tots pera que continuï tenint beneficis sense ni haver-se d'embrutar..
    Katins i rekatins!

    ResponElimina
  2. I els diners que guanyarien si tinguessen esclaus en comptes de treballadors, no veigues ... quines perdues de diners haver de pagar als treballadors , pobres empresaris!
    I els diners que haguessen guanyat si no fos perque estan pagant la netja de la merda del pantano ... ah, no, no ho estan pagant. Ho paguem natros.

    ResponElimina
  3. Junta d'accionistes D'ERCROS:
    "El resultado de administración de la empresa es muy razonable y respetable dado el contexto económico", ha defendido Zabalza como réplica a las peticiones de dimisión de diversos accionistas y después de que cuatro de los cinco que han intervenido durante la junta hayan cargado contra su gestión y su salario --524.000 euros anuales--.

    Suposo que ( segons per a qui, clar ) si dic que, el president, en comptes de cobrar 524 mil € en cobres 100 mil, les pèrdues serien de 424 mil € menys, és fer demagògia, clar.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta