22 d’agost del 2013

Detenen dos agents rurals acusats de cultivar marihuana a Ulldecona i Amposta

ULLDECONA (Montsià).- Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dimarts, 20 d'agost, dos agents rurals acusats de cultivar marihuana a dos paratges de la comarca del Montsià. Concretament, als municipis d'Ulldecona i d'Amposta. La investigació es va iniciar a finals de juny, quan la Subdirecció General dels Agents Rurals va tenir-ne indicis i en va informar a la policia. Durant el decurs de la investigació, sembla que els agents van tenir sospites que els estaven vigilant i, per aquest motiu, haurien abandonat la plantació d'Amposta. Haurien mantingut, però, el cultiu a Ulldecona, que conreaven presumptament amb l'ajuda d'un pastor de la zona que també va ser arrestat. Tots tres han quedat en llibertat amb càrrecs.

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural ha decretat la suspensió cautelar dels dos agents rurals presumptament implicats en aquest cultiu de cànnabis i se'ls ha obert un expedient disciplinari. Juntament amb el pastor, que s'encarregaria del cultiu i del manteniment de la plantació d'Ulldecona, estan acusats d'un delicte contra la salut pública.

El dispositiu per detenir els tres presumptes responsables de la plantació es va iniciar a dos quarts de sis del matí. Es van comissar un total de 34 plantes de marihuana de grans dimensions, amb un pes de 89 quilos. En la informació facilitada als Mossos d'Esquadra per part del Departament d'Agricultura, es destacava que els agents rurals tenien cura de la plantació mentre estaven de servei, fent ús del vehicle oficial i amb la uniformitat reglamentària. Juntament amb el pastor, són tots tres de nacionalitat espanyola i veïns d'Ulldecona, Amposta i Sant Carles de la Ràpita.

Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta