22 d’agost del 2013

Lluís Llach i Mikimoto s'inscriuen als trams de les Terres de l'Ebre per fer la Via Catalana per la Independència


ALCANAR (Montsià).- El cantautor Lluís Llach ha fet una crida a participar en la Via Catalana per la Independència en alguns dels trams per omplir de les Terres de l’Ebre. Llach ha aprofitat una entrevista concedida al diari digital Vilaweb per explicar que ja ha demanat a l’Assemblea Nacional Catalana que el proper Onze de Setembre li reserve un lloc en algun dels trams que falta per omplir entre l’Ametlla de Mar i Alcanar. En la mateixa entrevista, Llach afirma que hi anirà des de Porrera, la població del Priorat en què resideix des de fa uns anys. En qualsevol cas, el cantautor no ha volgut revelar en quin tram concret de les Terres de l’Ebre formarà part de la cadena humana l’11 de setembre.

En la mateixa línia, també el periodista Miquel Calçada, Mikimoto, ha anunciat aquest dijous al matí que participarà en el tram d’Alcanar de la Via Catalana per la Independència. El també comissari dels actes de commemoració del Tricentenari del 1714 ho ha donat a conèixer a través d’un missatge al seu perfil personal a Twitter. Segons Calçada, l’11 de setembre serà a Alcanar, al Montsià, amb uns amics, fent “un pas més” per al Via Catalana.

Precisament, el diputat republicà al Congrés dels Diputats, Joan Tardà, havia fet aquest dimecres una crida a participar en l’anomenat tram 14 d’Alcanar, en la cadena humana del proper Onze de Setembre. Davant la dificultat per acabar d'omplir alguns trams de la Via Catalana, Tardà va demanar a través del Twitter qui volia apuntar-se a fer junts el tram d’Alcanar per poder celebrar en aquesta població de l’Ebre el possible “èxit” de la cadena humana per la independència. De fet, també l’expresident d’ERC, Josep-Lluís Carod-Rovira, havia expressat fa uns dies la seua intenció de ser en tram d’Alcanar.

Finalment, l’expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, és un altre dels personatges públics que ha anunciat la seua participació en un tram ebrenc de la Via Catalana. En aquest cas, Pujol farà la cadena humana per la independència en el tram de l’N-340 al Perelló.


Imatge ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta