3 d’octubre del 2013

Centenars de persones es concentren a Vinaròs, Amposta i la Ràpita per exigir l'aturada del projecte Castor

En la concentració de Vinaròs han participat unes 1.500 persones, segons la policia. Foto: Francisco Sánchez, a Twitter.
VINARÒS (Baix Maestrat).- Unes 1.500 persones s'han concentrat aquest dijous al vespre a la plaça Arxiprestal de Vinaròs, convocades a través de les xarxes socials, per fer sonar cassoles i xiulets en contra del projecte Castor. Ha estat la manifestació més multitudinària que s'ha realitzat en contra de la planta de gas a la capital del Baix Maestrat, i el missatge ha estat molt clar. La ciutadania reclama la paralització i desmantellament immediat de les instal·lacions del Castor, davant la crisi sísmica que han generat les injeccions de gas a la planta submarina. A més, des de la Plataforma en Defensa del Sénia ja han avançat que les mobilitzacions continuaran aquest cap de setmana. De fet, per divendres al vespre hi ha convocada una assemblea a l'auditori d'Alcanar, per decidir com serà la manifestació que molt possiblement es farà diumenge al passeig marítim de les Cases d'Alcanar.

D'altra banda, aquest dijous al vespre també hi ha hagut una concentració a Amposta, que ha acabat convertint-se en una manifestació, i també una cassolada a la plaça de l'Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita. En tots aquests actes, els ciutadans han reclamat l'aturada del projecte Castor i més informació sobre l'onada de terratrèmols.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta