4 d’octubre del 2013

Duro: 'El Pla Estratègic és una demanda de les Terres de l'Ebre, no de la URV'




TORTOSA (Baix Ebre).- El director de la càtedra d’Economia Local i Regional de la URV, Juan Antonio Duro, ha reiterat aquest divendres la seua crida a participar en l’enquesta ciutadana que ha de servir per complementar el nou Pla Estratègic de les Terres de l’Ebre. Durant una entrevista a l’informatiu de Canal 21 Ebre, Duro ha detallat que l’enquesta està disponible al web de la URV fins el proper 30 d’octubre, amb l’objectiu d’incloure les opinions de la ciutadania en el mateix Pla Estratègic, que ha d’estar enllestit el 30 de novembre.

El director de la càtedra d’Economia Local i Regional de la URV ha afirmat que sempre és millor tenir un pla estratègic que no tenir cap document d’aquest tipus, i ha argumentat que aquest és el primer “pla estratègic econòmic” que s’ha impulsat a les Terres de l’Ebre, tot i que anteriorment s’han fet els dos plans territorials. De fet, davant d’algunes visions escèptiques o fins i tot crítiques, Duro ha recordat que van ser els agents socials del territori els que van demanar el Pla Estratègic de les Terres de l’Ebre.

D’altra banda, al marge de l’aprofitament de la declaració de les Terres de l’Ebre com a Reserva de la Biosfera, Duro ha destacat la importància que el nucli antic i el patrimoni de Tortosa puga ser reconegut per la Unesco com a patrimoni de la Humanitat. De fet, ha recordat que el patrimoni de Tortosa i el seu aprofitament turístic pot ser beneficiós per al conjunt de les Terres de l’Ebre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta