6 d’octubre del 2013

El ministre d'Indústria convoca una reunió a Madrid sobre el Castor però exclou els alcaldes ebrencs


ALCANAR (Montsià).- Durant el cap de setmana, els terratrèmols al voltant del projecte Castor han baixat de freqüència i també d’intensitat, ja que han oscil·lat entre els 1,5 i els 2,3 graus a l’escala de Ritcher. En aquest sentit, segur que aquesta circumstància es comenta en la reunió que el ministre d’Indústria, Energia i Turisme ha convocat per aquest dilluns a Madrid, amb representants dels territoris afectats per la crisi sísmica.

En el cas de Catalunya, hi assistirà el conseller d'Interior, Ramon Espadaler. Però del País Valencià s'han convidat representants de la Generalitat Valenciana, de la Diputació de Castelló i de la subdelegació del govern espanyol en aquesta província, a més dels alcaldes de Peñíscola, Vinaròs i Benicarló.

En canvi, els alcaldes ebrencs afectats han quedat al marge de la trobada. Per tant, l'alcalde d'Alcanar, Alfons Montserrat, s'ha mostrat molest i considera que s'està menystenint els afectats de les Terres de l'Ebre. Montserrat també ha lamentat que la informació que aporta el govern espanyol només arribi a la zona afectada de la Comunitat Valenciana, i que es menyspreï la població catalana del Sénia que també està patint la crisi sísmica.

Via ACN
Imatge IGC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta