7 d’octubre del 2013

Tortosa porta al ple la construcció de la nova urbanització a la carretera de la Simpàtica



TORTOSA (Baix Ebre).- L'Ajuntament de Tortosa portarà al ple ordinari del mes d'octubre, aquest dilluns al vespre, l'aprovació definitiva del Pla de Millora Mig Camí, impulsat per l'empresa Urbanització Simpàtica, que preveu la creació d'una nova zona residencial, amb habitatges unifamiliars, en una zona que hi ha al costat de la carretera Simpàtica, just abans d'arribar a l'ermita de Mig Camí. La nova urbanització s'ubica a l'espai on hi va haver una antiga pedrera, ocupa una superfície de 20.000 metres, dels quals 9.303 corresponen a ús residencial i la resta a sistema viari i altre espai públic, entre el qual hi haurà un carril bici. La tinent d'alcalde de Serveis al Territori, Meritxell Roigé, ha avançat alguns dels detalls d'aquest projecte privat, que serà aprovat definitivament pel ple una vegada ha superat tots els tràmits preceptius, entre els quals el dictamen favorable de la Comissió d'Urbanisme de les Terres de l'Ebre.

Via Canal 21 Ebre

3 comentaris:

  1. No anava per allà la variant des de Campredó fins la part nord de Remolins? Ho dic per si posen més cases mai la faran, o tot seran túnels?

    Això sortia contemplat al POUM, potser més avall, però... algú pensa en la saturació d'accesos amunt i avall de la Simpàtica?

    Si dóna diners la construcció avant, però estan contemplats la resta d'efectes?

    ResponElimina
  2. ...creo que esta circunvalacion se "penso" cuando se proyecto la de San Carlos de la Rapita despues de la gran catrastofe de los Alfaques...pero como tienen pensado hacer un puente entre Jesus y Remolins o Remolins y Jesus, pues...

    ResponElimina
  3. Primer que facin la piscina ...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta