19 d’octubre del 2013

L'alcalde d'Alfara de Carles anuncia més mobiitzacions per defensar les ramaderies taurines



ALFARA DE CARLES (Baix Ebre).- L'alcalde d'Alfara de Carles, el socialista Josep Mas, ha reiterat la seua preocupació pel tancament de l'activitat de les ramaderies del municipi per una ordre judicial. Mas ha insistit en què aquesta activitat ramadera és centenària al municipi, i que en cap cas és un espectacle. Segons ha dit, el tancament posa en risc l'economia del municipi, ja que molta gent depèn d'aquesta activitat i estan perdent els seus llocs de treball. Per aquest motiu, l'alcalde ha anunciat noves mobilitzacions per reclamar al govern de la Generalitat que modifiqui les lleis per fer possible la seua continuïtat.

Mas ha aprofitat per fer balanç del segon any de mandat. En aquest sentit, Mas ha explicat que ha demanat un pla d'ocupació a través del Consell Comarcal del Baix Ebre per al manteniment de jardins i zones verdes. En el mateixa línia, Mas també ha reclamat a la Generalitat un deute de 150.000 euros que té amb el municipi. Per últim, l'alcalde d'Alfara també ha volgut recordar que durant aquests dos anys s'ha pogut realitzar nous equipaments per al poble. Per exemple, ha destacat el nou col·legi inaugurat durant el 2012 i la creació del nou consultori mèdic, inaugurat durant aquestes últimes festes majors.

Vídeo Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta