28 de novembre del 2013

Crida d'última hora perquè falten voluntaris per al Gran Recapte d’Aliments a les Terres de l'Ebre i el Priorat



TORTOSA (Baix Ebre).- Els responsables del Gran Recapte d’Aliments a les Terres de l’Ebre i al Priorat han fet una crida d’última hora per aconseguir més voluntaris. El Gran Recapte d’Aliments començarà aquest divendres, 29 de novembre, a partir de les tres de la tarda, i es perllongarà el dissabte, 30 de novembre, durant tot el dia, a tots els supermercats del territori. Però els organitzadors necessiten més voluntaris per cobrir tots els torns de dues hores per persona, i han fet una crida a tothom que vulga cedir dues hores del seu temps per recollir aliments en algun dels supermercats adherits a la campanya. Així ho ha explicat en una entrevista a Canal 21 Ebre el coordinador dels voluntaris del Gran Recapte d’Aliments per a les Terres e l’Ebre i el Priorat, Herme Jaques. De fet, només per cobrir els torns als supermercats de Tortosa caldran uns 500 voluntaris. Per tant, els organitzadors han habilitat el telèfon 977 44 44 44, de Creu Roja Tortosa, per poder inscriure els voluntaris de darrera hora.

El gran objectiu és superar les 32 tones d’aliments de l’edició anterior i assolir els 40.000 quilos de menjar. El número de telèfon servirà els organitzadors del Gran Recapte d’Aliments per distribuir els nous voluntaris en aquells llocs que fan més falta. Jaques ha afirmat que necessiten voluntaris que tinguen disponibilitat i ganes per ajudar les persones de les Terres de l’Ebre i el Priorat que no tenen prou recursos per comprar aliments bàsics.

Finalment, el responsable dels voluntaris ha aprofitat per recordar que, a més dels aliments bàsics, també es necessiten productes d’alimentació infantil i d’higiene personal. I és que el perllongament de la crisi econòmica fa que cada vegada les necessitats de la població afectada siguen més diverses. En el cas de Tortosa, el Gran Recapte d’Aliments està organitzat per Càritas, Creu Roja, la Reial Arxiconfraria de la Cinta i l’Obra Social de “la Caixa”, a més del mateix Ajuntament de Tortosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta