28 de novembre del 2013

En llibertat amb càrrecs la dona que havien detingut per la mort del seu marit en una finca del Perelló


TORTOSA (Baix Ebre).- El jutge que investiga el cas de la mort a trets d'un home de 65 anys aquest dimarts a una finca del Perelló ha decidit deixar en llibertat amb càrrecs a la dona detinguda per la seua presumpta relació amb el crim. La decisió s'ha pres després que la dona, parella de la víctima, de 61 anys i veïna de Deltebre, hagi declarat des de les onze del matí i fins a primera hora de la tarda en seu judicial. Tot seguit, el jutge ha acceptat la petició d'anar a la finca de la zona alta de la plana del Burgà, on va tenir lloc el succés, per dur a terme una reconstrucció dels fets. El cas es manté sota secret de sumari.

Els fets van tenir lloc aquest dimarts cap a les vuit del matí, quan diversos veïns van escoltar diversos trets d'escopeta provinents d'una finca d'oliveres abandonada a la zona alta de la plana del Burgà, al Perelló. La víctima era Tomàs Andreu, de 65 anys, natural d'Amposta però resident a Deltebre, i la seua dona, de 61 anys, va ser la que va avisar del succés amb una trucada al 112. Els serveis d'emergències no van poder fer res per salvar la vida de l'home.

Els Mossos d'Esquadra van portar la dona a la comissaria de Tortosa on després de prendre-li declaració durant tot el dimarts, a la nit va quedar detinguda per la seva presumpta relació en la mort a trets del seu marit. Tot i que durant tot el dimarts, la Policia va estar registrant la finca i, fins i tot, les cisternes que hi havia al lloc dels fets, encara no s'ha trobat l'arma del crim. El titular del jutjat número 2 de Tortosa ha decidit mantenir la investigació sota secret de sumari i no es descarta cap hipòtesi.

Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta