25 de novembre del 2013

El PP de Tarragona dedica un seminari d'estudis europeus a la figura del tortosí Juan Manuel Fabra


TARRAGONA.- El PP de Tarragoan ha volgut dedicar un seminari d'estudis a la figura del tortosí Juan Manuel Fabra, que va morir l'abril del 2012. Fabra va ser un dels fundadors del PP a la província de Tarragona, i a més de regidor de l'Ajuntament de Tortosa i diputat també va ser escollit diputat al Parlament Europeu i president del Tribunal de Comptes. En aquest sentit, el nou Seminari d'Estudis Europeus Juan Manuel Fabra se celebrarà el proper dissabte, 30 de novembre, a Tarragona, dedicat a 'Europa i el procés separatista a Catalunya'.

El diputat del PP, Alejandro Fernández, ha presentat aquest dilluns al matí el Seminari d’Estudis Europeus Juan Manuel Fabra, que se celebrarà el proper dissabte 30 de novembre a Tarragona, i que vol servir per “homenatjar una de les figures més importants del PP europeu, i per posar damunt de la taula els debats europeus més rellevants dins del debat polític espanyol”. El coordinador del seminari ha volgut recordar la figura de Fabra, “que va fundar el Partit Popular de Tarragona, va ser diputat i eurodiputat, i va arribar a ser President del Tribunal de Comptes de la Unió Europea, pel que estem parlant d’una de les persones amb un dels màxims càrrecs a les institucions europees”.

En aquesta primera edició del seminari, que serà de caràcter anual, es debatrà “una qüestió d’absoluta actualitat, com és Europa i el procés separatista de Catalunya, i en el que participaran algunes de les persones més rellevants del Partit Popular i del Govern, que es van oferir des del primer moment per participar-hi”. L’acte comptarà amb una taula rodona on participaran el secretari de Relacions internacionals del Partit Popular, José Ramón García Hernández, i els eurodiputats Santiago Fisas i Salvador Garriga, una taula rodona que serà moderada per l’exportaveu adjunt a la Comissió d’Exteriors del Congrés, Francesc Ricomà. La cloenda del Seminari anirà a càrrec del coordinador Alejandro Fernández, i del Secretari d’Estat per la Unió Europea, Íñigo Méndez de Vigo. Prèviament, es farà un recordatori a la figura de Juan Manuel Fabra, que anirà a càrrec del Diputat al Parlament, Rafael Luna.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta