24 de novembre del 2013

La Ràpita presenta la seua candidatura per ser Capital Espanyola de la Gastronomia


SANT CARLES DE LA RÀPITA (Montsià).- Les ciutats de Huesca, Valencia, Sant Carles de la Ràpita i Vitòria-Gasteiz han presentat Candidatura per a la seua elecció com a Capital Espanyola de la Gastronomia 2014, guardó que aquest any celebra en la seua tercera edició i que convoca la Federació Espanyola d’Hostaleria i la Federació Espanyola de Periodistes i Escriptors de Turisme (FEPET). El termini de presentació de projectes va finalitzar a les dotze de la nit del dia 20 de novembre, i la proclamació de la ciutat seleccionada com a Capital Espanyola de la Gastronomia 2014 serà a Madrid, el proper 17 de desembre.

Sant Carles de la Rápita és membre de la plataforma de promoció gastronòmica “Saborea Espanya” que agrupa a 20 destinacions gastronòmiques que destaquen per la seua rica oferta. Vuit de les ciutats espanyoles que pertanyen a “Saborea  Espanya” van presentar les seves candidatures en les edicions de 2012 i 2013. Sant Carles de la Ràpita compta amb una rellevant tradició gastronòmica basada en la cuina marinera i l’excel·lència del producte del mar i del proper delta de l’Ebre. Són destacats, especialment, el llagostí i la galera que es comercialitzen en el seu port. Tota la riquesa del mar es fusiona amb els productes de la terra com l’arròs, la flor de sal artesanal, Vins DO de la Terra Alta i olis de les DO de les Terres de l’Ebre.

Imatge EN La Ràpita




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta