4 de novembre del 2013

El PSC de Tortosa aprova el procés de primàries per elegir candidat per a les municipals del 2015

TORTOSA (Baix Ebre).- El PSC de Tortosa ja ha començat a engreixar la maquinària electoral, amb l'horitzó de les municipals del maig del 2015. L’assemblea de l’agrupació local del PSC va ratificar dijous passat el reglament de primàries aprovat pel Consell Nacional del partit, i que se celebraran la primavera vinent. D’aquesta manera, el PSC serà el primer partit que escollirà els seus candidats en unes eleccions primàries en què, en el cas de Tortosa, podran votar tots els militants i també els simpatitzants. “El principal objectiu és donar resposta al que la societat està demanant dels partits polítics, transparència i regeneració democràtica”, ha apuntat el primer secretari del PSC de Tortosa, Joan Sabaté.


Segons Sabaté, l'objectiu és "aropar la política als ciutadans, que hi intervinguin i que decideixin sobre el futur de Tortosa”. L'exalcalde també ha recordat la importància que tindran per a la ciutat les eleccions municipals, després de "l’estancament que pateix amb el govern de CiU, al que se li sumen els successius incompliments i enganys electorals i la manca de polítiques actives per generar ocupació i donar resposta als que més pateixen la crisi".

El procés de primàries el coordinarà la Comissió Electoral del PSC, a través de la Secretaria d’Organització del PSC i de la federació de l’Ebre, que seran els màxims responsables del dispositiu electoral que ha de permetre el desenvolupament de les eleccions primàries, promovent la màxima participació amb total garantia de neutralitat i transparència.

Podran ser candidats a les primàries qualsevol ciutadà o ciutadana proposat per la comissió executiva de l’agrupació o de la federació, i també qualsevol persona que tingui l’aval del 20% dels militants del PSC de Tortosa. Un cop finalitzat el període de presentació de candidatures es fixarà la data de les eleccions primàries. Aquestes seran a una sola volta i el vencedor o vencedora serà qui obtingui el major nombre de vots.

Imatge PSC de Tortosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta