30 de juliol del 2009

Esgarren les lones amb el lema 'Estem millorant Tortosa' al poble de Campredó

Les lones informatives que l'Ajuntament de Tortosa ha instal·lat per cobrir diferents obres al municipi no han agradat gens a Campredó. Així ho demostra la imatge que ens ha fet arribar un lector habitual del bloc, en què es veu com algú ha retallat la frase Estem millorant Tortosa, tot esgarrant el nom del municipi en almenys dues de les lones que hi ha en una obra d'un camí de Campredó. Ara només es pot llegir Estem millorant (...) Disculpeu les molèsties, tot i que al capdamunt dels tendals encara figura el nom complet i l'escut de l'Ajuntament de Tortosa.
Aquest atac a les lones amb la imatge corporativa de l'Ajuntament tortosí és un símptoma clar que a Campredó encara no ha cicatritzat el procés segregacionista, i que Tortosa hauria de cuidar més els petits detalls, ja que una simple lona informativa pot ser interpretada com un intent homogeneïtzador per part de les autoritats municipals. D'altra banda, segons fonts de l'Ajuntament, la instal·lació d'aquests tendals a les obres que s'estan fent a tot el municipi de Tortosa no suposarà una despesa addicional a càrrec dels contribuents, ja que el consistori hauria acordat amb les empreses que serien les adjudicatàries dels treballs les encarregades d'assumir el cost de les lones. Amb tot, les lones tenen un disseny únic, fixat per l'Ajuntament, i per tant no hi figura el nom de cadascuna de les empreses que fan les obres.

També pots llegir:
-«Estem millorant Tortosa»

10 comentaris:

  1. Vet aquí perquè a Jesús la que corresponen a les obres del cementiri l'han posat dins mateix tant prompte entres, pràcticament hi has d'entropessar, així eviten la nocturnitat de la bretolada.
    Això, o be l'han posat dins prou visible ( per als visitants, clar ) per a competir adequadament amb l'altre cartell del plan ZP que anuncia ( i paga ) el mateix i està fora del recinte.

    ResponElimina
  2. Ja sé que la pregunta és al.liena al post, però vull preguntar que s'ha cremat a l'entrada de Tortosa?

    ResponElimina
  3. Bé, jo mateix em contesto com Juan Palomo. Segon l'ACN s'ha cremat un dipósit de gasoil d'una fusteria.

    ResponElimina
  4. s'ha cremat, i crema encara, tota la tarda que va a pesar d'un munt de camions de bombers i un helicopter, des de les 17.00 almenys fins entrat la nit i veig que encara estan alli els bombers.
    Es que alli hi havia MOLTA fusta per anar cremant, si ha sigut on dius ... espero que nomes han sigut danys materials.

    ResponElimina
  5. PEr nesta regla de tres, l'Estat també hauría de ser una mica curós i no posar anuncies espanyolistes, ja que podria ser interpretat com un intent homogenitzador....

    Tandebó tothom cuidés els petits detalls i no intentessen plantar la seua bandera al jardí del veí....

    ResponElimina
  6. Ximo!! Kines caramboles!. Ja mi fixaré, encara k al cementeri vaig poc... xo una coseta, al fi i al cap no ho pagem natros igual???.

    Crec k estàn dins xk els inkilins no tenen cap problema en aguantar publicitat _SUBLIMINAL- ajaja.
    SAlut!

    ResponElimina
  7. Jo no sé perquè veieu un "atemptat" al fet de fer uns "foradets" a la lona aquesta.
    Vols dir que no ho han fet per anar per darrera i fer-se una foto, com els cartells aquells que hi havia al Renaixement?
    Llavors la foto queda amb l'individu somrient d'orella a orella i al costat li posa: Estem millorant!!. Sí, definitivament crec que ho han fet per això.... uhmmm

    ResponElimina
  8. En aquesta obra no solsamemt estan milloran el poble sino que ian mols interesos amagats dels cual es benefisiaran uns pocs, perque camins ian de molt mes malmesos que aquet.

    ResponElimina
  9. Josep, on vas aprendre a escriure català?

    ResponElimina
  10. I au, que te a vore la velocitat en lo tocino????

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta