11 de novembre del 2013

L’alcalde de Deltebre desconfia de l’Estat sobre el possible tancament del projecte Castor


DELTEBRE (Baix Ebre).- L’alcalde de Deltebre, el socialista José Emilio Bertomeu, ha afirmat aquest dilluns que té molt poca confiança en el que puga acabar decidint el govern de l’Estat sobre el projecte Castor. Durant una entrevista a l’informatiu matinal de Canal 21 Ebre, Bertomeu ha fet una crida a la classe política del territori perquè es manifestin amb més fermesa en contra de la represa de l’activitat gasística a la planta d’Escal UGS. A més, ha recordat que ni l’Estat ni l’empresa han facilitat a la Generalitat i als ajuntaments catalans tota la informació que havien demanat sobre el projecte Castor i els terratrèmols. Segons Bertomeu, ha quedat prou demostrat que els sismes només s’han aturat quan el Ministeri d’Indústria va ordenar el cessament de l’activitat a la planta marina.


De la mateixa manera, Bertomeu ha seguit repassant l’actualitat del territori i ha lamentat que la Generalitat només haja previst 18,4 milions d’euros en inversió a les Terres de l’Ebre, al pressupost per al 2014. L’alcalde de Deltebre ha afirmat que el territori ha de deixar de ser “l’últim en tot”, i ha advertit que si algun dia Catalunya és independent hauria de tractar millor les quatre comarques de l’Ebre. De fet, en relació amb el debat sobiranista, Bertomeu també ha lamentat que el PSC no aposte clarament pel dret a decidir de Catalunya. En aquest sentit, l’alcalde de Deltebre ha afirmat que el PSC ho té “molt malament” si continua supeditat a les ordres del PSOE.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta